Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επιτυχημένη η καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς και φίλοι των μαθητών και πλήθος κόσμου.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε ένα μιούζικαλ ........

παρουσιάζοντας αποσπάσματα από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα της Προϊσταμένης του Σχολείου, κ. Λεβεντάκη Ελένης, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη τους σε κάθε κάλεσμα του σχολείου, καθώς επίσης και όσους βοήθησαν εθελοντικά για τη διοργάνωση της γιορτής. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τριφυλίας, κ.Κόλλιας, ο οποίος επαίνεσε τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους γονείς και τους μαθητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν και για το θεάρεστο έργο που επιτελούν τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους από τη θέση που κατέχει και με όποιο τρόπο μπορεί.

Το λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και η παράσταση ξεκίνησε. Μέσα σ’ ένα εκπληκτικό σκηνικό που θύμιζε κουτούκι του παλιού καλού καιρού, οι μικροί μαθητές ξαναζωντάνεψαν σκηνές που όλοι αγαπήσαμε από τον ελληνικό κινηματογράφο ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με το κέφι τους και τη ζωντάνιά τους. Τελειώνοντας, ευχήθηκαν σε όλους να έχουν ένα καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Μετά το τέλος της παράστασης οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν κέρασμα από την « ταβέρνα » των μαθητών « Τα Δώδεκα Αδέρφια ».



1 σχόλιο:

  1. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.........
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.