Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κανένας μέχρι τώρα από την Μεσσηνία δεν ακολουθεί τον δρόμο του Λιάνη.

Ποιοι βουλευτές θα ακολουθήσουν το δρόμο του Γιώργου Λιάνη;

Η κίνηση Λιάνη ανοίγει το δρόμο και σε άλλους βουλευτές που σκέφτονται αφενός να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο και αφετέρου είτε να ανεξαρτητοποιηθούν, είτε να παραιτηθούν που είναι και το πιο πιθανό για τους περισσότερους… ενώ από την Μεσσηνία είναι όλοι.. yes men

Το Μαξίμου έχει βάλει στο ........

μικροσκόπιο καταρχήν τους 16 βουλευτές που έστειλαν την περίφημη επιστολή και με την οποία αμφισβήτησαν και την διαδικασία της συζήτησης για το μεσοπρόθεσμο και την ουσία του νομοσχεδίου.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις πάνε περίπατο οι θεωρίες του Μαξίμου ότι όλοι οι βουλευτές σαν «στρατιωτάκια» θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο. Όπως πολλάκις έχουμε γράψει υπάρχουν τουλάχιστον 10 βουλευτές που στις κατ΄ ιδίαν τους συνομιλίες δηλώνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και να μην το ψηφίσουν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι: Φλωρίδης Γιώργος, Βάσω Παπανδρέου, Αντωνίου Τόνια, Γερανίδης Βασίλειος, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, Ρομπόπουλος Θωμάς, Λιντζέρης Δημήτρης, Κουκουλόπουλος Πάρις, Κουρουμπλής Παναγιώτης, Μερεντίτη Αθανασία και Γιαννακά Σοφία.

Η δεύτερη ομάδα που «παρακολουθείται» στενά από το Μαξίμου είναι οι: Καρύδης Δημήτρης, Καϊλή Εύα, Καρτάλης Κωνσταντίνος , Νασιώκας Έκτορας, Ρενταρή Όλγα, Σαλαγιάννης Νικόλαος, Τζελέπης Μιχάλης, Δριβελέγκας Γιάννης, Αλευράς Νάσος, Αμοιρίδης Γιάννης και Τόγιας Βασίλης

Best Tv

1 σχόλιο:

  1. KAI TI ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΑΠ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    η ΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.