Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δήλωση Νάντιας Γιαννακοπούλου σχετικά με τον ανασχηματισμό

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για να βγάλει τη χώρα από τη μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας της. Μια βαθιά κρίση, η οποία έσκασε στα χέρια μας, μετά την λιποταξία της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά αποτελεί τον απότοκο μιας σειράς λαθών ολόκληρου του πολιτικού συστήματος για πολλές 10ετίες. Στην προσπάθειά μας για να υπερβούμε την κρίση, επιδιώξαμε να έχουμε τη συμπαράσταση και άλλων πολιτικών δυνάμεων. Αλλά, αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στη χώρα.

Ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την ........

επανεκκίνηση της κυβερνητικής προσπάθειας. Με τις επιλογές του ο πρωθυπουργός έδειξε να αφουγκράζεται τον σφυγμό της κοινής γνώμης και να έχει επίγνωση των λαθών που υπήρξαν. Άλλαξε το οικονομικό επιτελείο, τοποθετώντας εκεί ένα ικανότατο στέλεχος με μεγάλο πολιτικό και κομματικό βάρος, όπως ο κ. Βενιζέλος. Περιόρισε το ρόλο των μη-πολιτικών προσώπων, τα οποία συχνά προκαλούσαν με κάποιες αμφιλεγόμενες αποφάσεις ή τοποθετήσεις τους. Δημιουργεί πιο συνεκτικές κυβερνητικές συντονιστικές δομές.

Σήμερα μπορούμε να κρίνουμε μόνο σε επίπεδο συμβολισμών. Και στο επίπεδο αυτό, οι εντυπώσεις είναι θετικές. Από κει και πέρα όλα θα κριθούν από την αποτελεσματικότητα των υπουργών, αλλά και όλων εμάς που θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, με τις προτάσεις, αλλά και με την κριτική μας. Η προσπάθεια εξάλλου είναι συλλογική και οφείλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

9 σχόλια:

  1. νάντια ,τα πολλα λογια είναι φτωχια.θα πατε σπιτι σας συντομα.αν και μερικοι θα πρεπε να πανε φυλακη.αφηστε τις σαχλες περι "προσπαθειας" και "εξοδου απο την κριση".ο κοσμος εχει ξυπνησει προ πολλου και δεν ξεγελιεται πλεον απο τα λαμογια της εξουσιας.με λυπη βλεπω οτι ενα απο αυτα εισαι κι εσυ.καμια βομβα δεν εσκασε στα χερια σας.δεν ξερατε ποια ειναι η κατασταση οταν ανεβηκατε για να κυβερνησετε και γυρευατε την ψηφο ?ενω τωρα βγαινεις και λες οτι στο πολιτικο συστημα εδω και πολλες δεκαετιες συνεβησαν "λαθη" .και θα τα διορθωσετε τωρα ??τοσα χρονια κυβερναγε το κομμα σου τη χωρα ,και ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?ο δικομματισμος και οι φατριες κατεστρεψαν την ελλάδα.λοιπον ,για να τελειωνουμε φωνη λαου ,οργη θεου .η απαντηση ερχεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναντια, μας απογοητευσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ...
    ΤΥΧΑΙΟ???
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
    ΠΙΝΕΙ Η ΚΟΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ,κ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναντια εχω την εντυπωση οτι συνεχηζεις την πασαρελα......για διωρθοσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΝΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύσκολοι καιροί για όλους μας και δύσκολες οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε... Στήριξη με προτάσεις και κριτική, όπου αυτή χρειάζεται... Τουλάχιστον, προσπαθείς ρε Νάντια και αυτό φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μπαμπάς Κα Νάντια τα πήρε τα καθυστερούμενα
    που ζητούσε με τα άλλα αδέρφια τους εθνοπατέρες για εκείνο να ενδιαφερθείς και άσε
    το δήθεν ενδιαφέρον σου για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.