Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σφαίρες και ξύλο για τα μάτια γυναικών σε Ηλεία και Αχαΐα

Τα πειράγματα με στόχο όμορφες γυναίκες δεν είναι πάντα ακίνδυνα! Δυο περιστατικά που συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες στην Ηλεία και την Αχαΐα, κατέληξαν σε ισάριθμες συμπλοκές και μάλιστα στην μια από αυτές βγήκαν και… όπλα, ενώ και από τα δυο κάποιοι κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Στην περιοχή Σαλμώνη της Ηλείας, θύμα ......

ήταν ένας αλλοδαπός που βγαίνοντας μαζί με έναν φίλο του από μία καφετέρια ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην σύζυγο της κοπέλας που συνόδευε, ο οποίος κάτι της είπε. Ακολούθησε έντονη λογομαχία που δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή σώμα με σώμα, μεταξύ των
δυο φίλων και του πρώην συζύγου με τους δυο φίλους του που ήταν μαζί του. Ξαφνικά, ένας από την δεύτερη παρέα έβγαλε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον συνοδό της γυναίκας σχεδόν εξ’ επαφής! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, αλλά ο δράστης πρόλαβε να ξεφύγει ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με
τραύματα στο πόδι.

Τo δεύτερο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Μαρούδα της Πάτρας, όταν δυο άνδρες «πείραξαν» μια 30χρονη γυναίκα την στιγμή που περνούσε μπροστά τους. Εκείνη ενοχλήθηκε και φώναξε τον σύζυγό της, ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τους ενοχλητικούς.

Εκείνοι, όμως, τον… έβρισαν και ο θερμόαιμος σύζυγος τους…έσπασε στο ξύλο με αποτέλεσμα τα «καμάκια» -ένα εκ των οποίων υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας- να καταλήξουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.