Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Σήμερα αναμένονται μεγαλύτερης διάρκειας οι διακοπές ρεύματος

Από τις 11 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, θα διαρκέσουν οι εκ περιτροπής περικοπές στην ηλεκτροδότηση την Παρασκευή (24/06), καθώς η ΓΕΝΟΠ έθεσε εκτός λειτουργίας ακόμη τρεις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, συνολικής ισχύος 750 μεγαβάτ.

Εκτός από τις τρεις μονάδες που ...........

τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω της απεργίας, άλλη μια, ισχύος 270 μεγαβάτ, τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, επιδεινώνοντας την κατάσταση στο ενεργειακό ισοζύγιο.

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς τους καταναλωτές, να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, ανελκυστήρων κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.

Η ΓΕΝΟΠ σκλήρυνε τη στάση της μετά την αδυναμία εξεύρεσης λύσης στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, το βράδυ της Πέμπτης (23/06).

Οι συνδικαλιστές ζητούν να μην προχωρήσει η περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο.

Ακόμη, σε συνάντηση που είχε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ σημείωσε, ότι δεν έχει εξαντλήσει η ΓΕΝΟΠ τα περιθώρια που της δίνει ο νομοθέτης.

Η απεργία, που έχει ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, θα συνεχιστεί ως τις 30 Ιουνίου, οπότε ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στη Βουλή.

Διακοπές ρεύματος θα γίνουν επίσης στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100, για να πληροφορηθούν, εάν στην περιοχή που τους ενδιαφέρει προβλέπεται διακοπή ρεύματος.

Εκτός απροόπτου το Φιλιατρά Νews θα σας ενημερώσει άμεσα, -μόλις ανακοινωθεί δηλαδή- το πρόγραμμα και η διάρκεια των διακοπών στις περιοχές που θα γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.