Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σε λίγο η συνεδρίαση της Κ. Ο – Παπανδρέου: “Αμφισβητήστε με την Τρίτη στην ψήφο εμπιστοσύνης” - Ανασχηματισμός θα γίνει

- Στην κυβέρνηση ο Βενιζέλος – γεφυρώθηκε το χάσμα
- Στήριξη από όλους τους υπουργούς στον πρωθυπουργό
- Ποιοί μένουν και ποιοί φεύγουν από το νεο σχήμα
- Ανοικτό το δημοψήφισμα για το Μεσοπρόθεσμο

Στην αίθουσα της Ολομέλειας θα ........

γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά η πιο κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτό γιατί υπολογίζεται οτι θα κρατήσει πολύ και έτσι θα πρέπει να μείνει άδεια η αίθουσα της Γερουσίας για την Κ. Ο της ΝΔ που θα συνεδριάσει στις 19.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παπανδρέου αναμένεται να προκαλέσει τους βουλευτές του όποιος θέλει να τον αμφισβητήσει να το πράξει αυτό την Τρίτη που θα γίνει η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

“Οσοι με αμφισβητούν θα έχουν την χρυσή ευκαιρία να το κάνουν την Τρίτη”, θα πει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ολα δείχνουν οτι ο ανασχηματισμός θα γίνει και οτι το χάσμα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει γεφυρωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον επικείμενο ανασχηματισμό, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών ο κ. Βενιζέλος και να μετακινηθεί στο υπουργείο Αμυνας ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν οτι φεύγουν στενοί συνεργάτες του κ.Παπανδρέου σε κρίσιμα υπουργεία – κάποιοι εξωκοινοβουλευτικοί, ενώ μένουν στο νεο κυβερνητικό σχήμα η κα Διαμαντοπούλου και ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Επίσης, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το Μεσοπρόθεσμο αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης της Κ.Ο αλλά και του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες το οποίο τελικά θα γίνει αύριο.

NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.