Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αδειάζει τον Ρέππα η Νάντια Γιαννακοπούλου για την αναδίπωση του στο θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης.

Μεγάλη απορία κι έκπληξη μου προκαλεί η ανακοίνωση του Υπουργού Υποδομών κ. Ρέππα, με την οποία «ανασκευάζει» όσα μου είχε αναφέρει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σχετικά με τη μη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη.

Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις ..........

και λαθεμένες εντυπώσεις, δηλώνω ξεκάθαρα ότι όσα ανέφερα στις χθεσινές δηλώσεις μου στηρίζονται σε ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού.

Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα, προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι «άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία» για το ίδιο θέμα. Εγώ δεν έχω τελειώσει αυτήν τη «σχολή», ούτε ενστερνίζομαι τις πρακτικές της. Λυπάμαι, δε, γιατί τέτοιου είδους τερτίπια, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία.

Αρκετή ζημιά έχει γίνει ήδη στην Πελοπόννησο, επειδή διαχρονικά κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη έχουν αρνηθεί να γίνει ενιαία Περιφέρεια! Ας μην τη ζημιώσουμε άλλο με παιχνίδια μικροπολιτικής.

Ελπίζω ο κ. Ρέππας, μιλώντας σε «ουδέτερο έδαφος», στη Βουλή των Ελλήνων, μετά από την ερώτηση που κατέθεσα, να μας πει επιτέλους την αλήθεια, χωρίς μισόλογα και χωρίς υπεκφυγές.

Το ίδιο ελπίζω να συμβεί όχι μόνο για το θέμα του αεροδρομίου, αλλά και για το τμήμα της Ολυμπίας Οδού Καϊάφας – Καλό Νερό και για τον περιμετρικό Καλαμάτας, αφού η θέση του Υπουργείου επίσης και για αυτά τα θέματα δεν είναι ούτε σαφής ούτε ξεκάθαρη.

1 σχόλιο:

  1. Φαυλεπίφαυλε Γολιάθ (Δημήτρη Ρέππα), Η πέτρα από τη σφεντόνα του Δαυίδ Νάντιας σε βρήκε στο στήθος και δε σου προξένησε μεγάλη ζημιά. Η επόμενη πέτρα από τη σφεντόνα οποιουδήποτε άλλου Δαυίδ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα σε βρει στο σταυρό ανάμεσα στα μάτια για να γλιτώσουμε από την πολιτική φαυλότητά σου χαμελέοντα και υπηρέτη όλων των αφεντάδων του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.