Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στο πλευρό των απεργών της ΔΕΗ η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΔΕΗ. Η ενέργεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό που πρέπει να παρέχετε σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας. Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε το δημόσιο χαρακτήρα της.

Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρχει ...........

και αύριο η δυνατότητα κοινωνικής πολιτικής στα τιμολόγια της ΔΕΗ, για όλους αυτούς που την χρειάζονται (κοινωνικά τιμολόγια, αγροτικά , παραμεθόρια, ΑΜΕΑ, πολύτεκνων κ.α).

Τον χαρακτήρα αυτό εγγυάται μόνο η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού παρέχοντας το ηλεκτρικό και στον ποιο απομακρυσμένο πολίτη – παραγωγό αυτής της χώρας.

Παράλληλα νοιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας σε όσες και όσους βρίσκονται στους δρόμους και τις πλατείες, σε όσους αγωνίζονται για κοινωνική δικαιοσύνη.

ΤΟ ΔΣ

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΛΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗ!!!ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΟΠΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ 30.000.000 € ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΔΗΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 12.000€ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΖΟΥΝ .. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΟΠΙΑΔΙΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΜΗΠΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Φ.Π.Α. ???ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ???ΑΠΛΑ ΛΕΩ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ... ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ Κ@@@@@@ΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανωνυμε χαλαρωσε λιγο,και ενημερωσου λιγο σχετικα με την γενοπ,τωρα με τα τιμολογια παντου υπαρχουν λαμογια καιρος να καθαρισουμε το πεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia to parti me to ΦΠΑ de ua mas pite tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.