Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Γιούχα για το Σηφουνάκη στη Μυτιλήνη

Με το ίδιο «νόμισμα» πήγε να πληρώσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης τους Αγανακτισμένους της Λέσβου, αφού όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές που υποδέχθηκαν τον υπουργό με “γιούχα” στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο κ. Σηφουνάκης αντεπιτέθηκε με το αυτοκίνητο του!

Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, ........

στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ο υπουργός, ενώ βρισκόταν σε έκθεση στη μαρίνα της Μυτιλήνης βρέθηκε εν μέσω εξαγριωμένου πλήθους που τον εξύβρισε και τον γιούχαρε.

Τότε, υποστηρίζουν οι διαδηλωτές, ο κ. Σηφουνάκης με τον οδηγό του επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λέσβου να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αμαξιού,ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

«Καταγγέλλουμε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα και βάναυσα με τα αυτοκίνητό του ενάντια σε διαδηλωτές έξω απ’ τη μαρίνα της Μυτιλήνης την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου. Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στη είσοδο της μαρίνας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.», γράφει το blog.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.