Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η σημερινή διακοπή ρεύματος στα Φιλιατρά δεν ήταν στο πρόγραμα της ΔΕΗ

Επειδή λάβαμε κάποια E-mail από αναγνώστες μας στα οποία μας ρωτάγανε γιατί δεν γράψαμε πως θα έχουν και τα Φιλιατρά διακοπή ρεύματος (Φυσικά απαντήσαμε σε όλα τα mail) σας ενημερώνουμε ότι το πρωί γράψαμε τις περιοχές που είχαν ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

Στην ανακοίνωση που αφορούσε τις ..........

πρωϊνές διακοπές ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου για το πρωί τους Σαββάτου 25/6.

Σε ότι αφορά για το απόγευμα:

Για το απογευματινό δελτίο τύπου σχετικά με τις διακοπές ρεύματος η Μεσσηνία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δείτε και μόνοι σας το Δελτίο τύπου με τις περιοχές για το απόγευμα.

Οπότε μην ζητήσετε ευθύνες από εμάς για το ότι δεν αναφέραμε κάτι.
Δεν μπορούμε να παραστήσουμε την πυθία γιατί κάποιοι δοιηκούντες ΚΟΠΡΙΤΕΣ της ΓΕΝΟΠ κατεβάζουν τους διακόπτες όποτε τους κάνει κούκου ανεξάρτητα από το αν γράφεται στο δελτίο τύπου ή όχι.
Αλλα αφού δεν υπάρχει Εισαγγελέας να τους ξεσκίσει λίγο .... Κάνουν ότι γουστάρουν.

Εσείς για να ξέρετε, έχετε δικαίωμα να αξιώσετε από την ΔΕΗ μείωση στο πάγιο ρεύματος για τις ώρες που δεν είχατε ηλεκτρικό.
Η ενέργεια σας είναι καθ όλα νόμιμη και την δικαιούστε.

Για να σας βοηθήσουμε:
Παρασκευή 24/6: Διακοπή από 19:15 - 20:45 = 90 λεπτά.
Σάββατο 25/6: Διακοπή από 12:05 - 13:35 = 90 Λεπτά.
Τις υπόλοιπες διακοπές γράψτε τις και όταν λήξει η απεργία, αίτηση στην ΔΕΗ καντε άθροισμα στις ώρες και ζητήστε από την ΔΕΗ να σας αφαιρέσουν τμήμα του παγίου για τις συνολικές ώρες που δεν είχατε ρεύμα.
Θα πονέσουν πολύ περισσότερο έτσι. Κάντε το ακόμα και αν είναι για ποσό 20 λεπτά του ευρώ. Αυτοί δεν έχουν μάθει να επιστρέφουν. Μόνο να αρπάζουν. Κάντε τους να πάθουν εγγφαλικό.

Σκεφτείτε το.

2 σχόλια:

  1. J.F... ΕΙΠΕ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΛΕΠΟΡΗΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΕΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ !!ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!!ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΩΣΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΗ!!!ΧΟΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΣΗ!!!ΧΟΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΧΙΟΔΟΤΙΣΗΣ!!!ΧΟΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΕΣ? Ε ΜΑ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγα λες. Συμφωνώ στο 100% με όσα είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.