Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πικρία Κουσελά για την αποχώρηση του απο την Κυβέρνηση

Με μια γραπτή του δήλωση ο τέως Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς ευχήθηκε για την επιτυχία στην νέα κυβέρνηση που ανακοινώθηκε σήμερα.
Μια δήλωση η οποία κρύβει μια μικρή πικρία για την αποχώρηση του από το Υπουργείο οικονομικών.

Αναλυτικά η δήλωση του τ Υφυπουργό αναφέρει:

«Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να συμμετάσχω στο οικονομικό επιτελείο, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον λαό μας.

Μου δόθηκε έτσι η δυνατότητα να συμβάλλω ενεργά, ώστε να δημιουργηθούν οι θεσμοί και τα κατάλληλα εργαλεία καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.
Ήδη στους 9 μήνες της θητείας μου, μετά από σκληρή και επίπονη δουλειά, είχαμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Βέβαια, δεν ήταν δυνατό ένα φαινόμενο βαθιά ριζωμένο στην ελληνική πραγματικότητα, όπως είναι η φοροδιαφυγή, να εκλείψει μέσα σε λίγους μήνες. Η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι τα μέτρα, για να αποδώσουν, χρειάζονται δύο τουλάχιστον χρόνια.
Με τη δημιουργία, για πρώτη φορά, του εθνικού επιχειρησιακού προγράμματος καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και με την ολοκλήρωση της ανασυγκρότησης των ελεγκτικών μηχανισμών, η δουλειά μας θα δώσει, στο άμεσο μέλλον, ακόμη περισσότερους καρπούς.

Εύχομαι το νέο οικονομικό επιτελείο να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις βάσεις που χτίσαμε, για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και για το καλό της χώρας.
Στο διάστημα της υπουργικής μου θητείας υπηρέτησα με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα και τη Μεσσηνία και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, με όλες μου τις δυνάμεις, στο Εθνικό Κοινοβούλιο. »

9 σχόλια:

  1. J.F XESTIKE H FORADA ST ALONH... ASE RE TRAXANOMPEH GLYFOSAGANA!!!!SE LIGO UA MAS POYLHSEIS KAI XARTOMANTHLA NA KLACOYME!!!PARTE KYRIE STA 3 TO ENA DWRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τωρα μαζευτητε στην Μεσσηνια να μαζευετε ψηφους.Ρε εξω απο την παραγκα που θα μας πεις οτι υπηρετησες την Μεσσηνια.Πως την υπηρετησες ρε φιλε δεν μας λες και μας να το ξερουμε???Μαυρο σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που τον ένοιζε ήταν να κάνει την κυπαρισσία έδρα δήμου...για να δούμε τώρα αν θα τον σώσουν οι φίλοι του...και αυτόν και το άλλο κομπλεξικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα εδω πληρονονται......θα ρθει η ωρα για ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ & ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ..ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕ η ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΕΔΙΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...
    ΤΩΡΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΣΤΟΥΣ ΕΣ-ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΚΙΣΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.