Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΡΕΠΠΑΣ: "Δεν θα φύγω κυνηγημένος" Θα προτιμήσει να ιδιωτεύσει παρά να συνδεθεί με υπογραφές σε δημόσιους οργανισμούς

Από το πρωί κυκλοφορούσε, στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι κορυφαίος υπουργός είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι προτίθεται να παραιτηθεί εφόσον προχωρήσουν οι ραγδαίες αλλαγές που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο, ιδιαίτερα στον τομέα του υπουργείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ..........

πιθανός "υποψήφιος" για παραίτηση είναι ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας, αν και ακούγονται και άλλα ονόματα ...εξαγριωμένων υπουργών! Εν μέσω όλων αυτών η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποκτά πολύ μεγάλη αξία.

Οι δικές πληροφορίες λένε ότι εδώ και 20 μέρες ο Αρκάς υπουργός μεταφορών Δημήτρης Ρέππας έχει στείλει στο Μαξίμου ένα καθαρό μήνυμα που λέει:

«Εγώ υπογραφή σε ιδιωτικοποιήσεις αυτή την ώρα δεν βάζω.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν θα παραιτηθώ απλά αλλά ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..»

Το μήνυμα του Πελοποννήσιου υπουργού έχει αναστατώσει το ΠΑΣΟΚ όπως είναι φυσικό και την κυβέρνηση.

Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Δημήτρη Ρέππα η στάση του είναι αυτή την στιγμή Πατριωτική του στάση.

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να μην είναι άλλο κομμάτι ενός συστήματος που..κάνει τους βουλευτές να φεύγουν νύχτα κυνηγημένοι από την Βουλή.

"Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος" δηλώνει..!

Ετσι οι στενοί του συνεργάτες γνωρίζουν ότι θα προτιμήσει να ιδιωτεύσει παρά να συνδεθεί με υπογραφές σε δημόσιους οργανισμούς που έχει υπό την εποπτεία του και είναι προς ιδιωτικοποίηση.Οπως ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ και άλλοι

Αν τελικά ο Δημήτρης Ρέππας επιλέξει να πάει σπίτι του για να κρατήσει την προσωπική και πολιτική του ιστορία τότε θα αλλάξουν πολλοί συσχετισμοί στην Πελοπόννησο.

Είναι σίγουρο ότι ο κ.Ρέππας που πάντα αποτελούσε κομμάτι του σκληρού πυρήνα του Πρωθυπουργού δεν θα του κάνει ανταρτοπόλεμο.

Δεν θα είναι καν υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία στις εκλογές..!

Κάτι τέτοιο θεωρεί ότι δεν είναι έντιμο και αυτός είναι και ο λόγος που σκέπτεται σοβαρά την αποσυρσή του από την πολιτική..!

Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές και αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του με δεδομένο ότι αύριο συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο και πρέπει να δεσμευθεί σαν υπουργός ότι θα στηρίξει το δεύτερο μνημόνιο.

Οι πηγές μας κάνουν λόγο για ταχύτατες εξελίξεις..!

Morias News

ΣΧΟΛΙΟ
Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Ρέππας γιατί λέει ότι δεν θέλει να επιτρέψει ποτέ στον εαυτό του να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
ΠΟΙΟΣ δεν θέλει να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας;;;; Ο Ρέππας;;;; Πλάκα κάνει;
Όταν φερόταν ως πιστός και υπάκουος πολίτικος υπηρέτης του Μπόμπολα ψηφίζοντας την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για παράβαση του ΚΟΚ την μη πληρωμή διοδίων (δηλαδή την αστική διαφορά ανάμεσα σε ιδιώτες) για να τα κονομάει το αφεντικό του ο Μεγαλοκαρχαρίας Μπόμπολας δεν διέπραττε Εθνική μειοδοσία;;;; Δεν νομιμοποιούσε μέσω του χαρατσιού από τα διόδια το ξεπούλημα των εθνικών δρόμων στον Μπόμπολα;;;;;
ΤΩΡΑ θα ξεπουλήσει δημόσια περιουσία; Μας δουλεύει το Ρέππα όπως θα έλεγε και η συγχωρεμένη Μαλβίνα;;;

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ."ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ".ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περίμενα, αλήθεια! Η ξεφτίλα στο απώγειό της! Συγχαρητήρια διαχειριστή, η αντοχή σου στο διάλογο δείχνει και την ποιότητά σου. Άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το σχόλιο που έγραψες, με τον τρόπο που το έγραψες και τις λέξεις που χρησιμοποίησες.... ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
    Επιλογή σου και επιλογή μου. Μόνο που την Επιλογή αυτή την έχουμε τρία χρόνια τώρα και όχι σήμερα.
    Γράφτο σε κόσμιο επίπεδο να το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.