Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Tαξίδια σε Μύκονο, Σαντορίνη και The Westin Resort Costa Navarino από την Wind Μεσσηνίας.

Κερδισμένοι βγαίνουν αυτή την περίοδο οι κάτοικοι του Νομού Μεσσηνίας και επισκέπτες των καταστημάτων WIND, χάρη στα πλούσια δώρα που προσφέρει η εταιρεία σε όλους, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση αγοράς ή συμβολαίου.

Για λίγες ακόμα μέρες ..........

και μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα WIND του νομού Μεσσηνίας, συμμετέχουν αυτόματα στο διαγωνισμό όπου μπορούν να κερδίσουν δωρεάν πακέτα καρτοκινητής WIND ή ταξίδι για 3 ημέρες για 2 άτομα στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη ή διαμονή για 2 άτομα για 2 διανυκτερέυσεις στο The Westin Resort Costa Navarino για να παρακολουθήσουν την απονομή των επάθλων στο επίσημο δείπνο του κορυφαίου τουρνουά γκολφ Aegean Airlines Pro AM, που πραγματοποιείται με τη χορηγία της WIND.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος όλοι οι επισκέπτες και των 4 καταστημάτων WIND του νομού Μεσσηνίας, αρκεί να ζητήσουν το φυλλάδιο με τον τυχερό αριθμό.

Η WIND, ως μοναδικός ενιαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που κάνει πραγματικότητα τη σύγκλιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας από ένα μόνο σημείο, τα καταστήματα WIND, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για όλους.

Τα Καταστήματα της Wind στην Μεσσηνία, είναι:

ΝΕΔΟΝΤΟΣ 76 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΛ 27210/97300
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΛ 27210/86111
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΗΛ 27610/25750

ΜΠΟΥΚΑΣ 19 ΜΕΣΣΗΝΗ ΤΗΛ 27220/29130

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.