Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Jimmy Jump! Ο συνήθης εισβολέας VIDEO

To δικό του ξεχωριστό «παρών» φρόντισε να δώσει ο Jimmy Jump και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο του «Σόκερ Σίτι»!

Είναι ο φόβος και ο τρόμος των διοργανωτών κάθε μεγάλου, κυρίως, ποδοσφαιρικού γεγονότος στον πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι άπαντες τον αναγνωρίζουν φυσιογνωμικά, κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει τις εισβολές του εντός αγωνιστικού προκειμένου να περάσει το μήνυμα που επιθυμεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Ο λόγος για τον διασημότερο ..........

εισβολέα των αθλητικών χώρων, Jimmy Jump.

H UEFA και η FIFA έχουν απαγορεύσει τα τηλεοπτικά πλάνα των εισβολών του και αυτό συνέβη και στο τελευταίο περιστατικό, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Euro μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας. Τη στιγμή που οι άντρες της ασφάλειας του Σεντ Γιάκομπ Παρκ προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν οι τηλεοπτικές κάμερες έκαναν πλάνα στις εξέδρες από τις αντιδράσεις των φιλάθλων.

Ο 34χρονος Καταλανός έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαία αθλητικά γεγονότα αλλά και τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ηταν αυτός που εισέβαλε στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" στον τελικό του Euro 2004 και πέταξε μία σημαία της Μπαρτσελόνα στο πρόσωπο του εμβρόντητου, Λουίς Φίγκο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δεν στράφηκαν πάνω του όταν εισέβαλε στο Ολυμπιακό στάδιο κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League το 2007 μεταξύ της Μίλαν και της Λίβερπουλ κρατώντας μία ελληνική σημαία!

Η δράση του δεν περιορίζεται μονάχα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Το 2007, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι μεταξύ Αγγλίας και Νότιας Αφρικής έκανε και πάλι την εμφάνισή του, όπως και στο ισπανικό Grand prix Formula 1 του 2004. Επίσης βρέθηκε και στα κορτ του τένις απονέμοντας το παραδοσιακό σκουφάκι των Καταλανών, ονόματι "μπαρετίνα" στον Κάρλος Μόγια.

Video




1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.