Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Επιστροφή στη δραχμή θα μας γυρίσει στην εποχή των σπηλαίων»

«Επιστροφή στη δραχμή θα μας γυρίσει στην εποχή των σπηλαίων» υπογράμμισε ο Γιώργος Αλογοσκούφης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και πρότεινε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Ο πρώην υπουργός ...........

οικονομίας τόνισε ότι «η λύση είναι η να υπάρξει ανάκαμψη στην οικονομία» και πρόσθεσε ότι η επιστροφή στη δραχμή θα είχε ως αποτέλεσμα «να γυρίσουμε στην εποχή των σπηλαίων. Θα προκαλούσε ασύλληπτη κοινωνική αναταραχή».

Όπως είπε ο κ. Αλογοσκούφης, συμφωνεί με πολλά από όσα πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο ΙΙ. «Πολλά από τα στοιχεία που παρουσίασε με βρίσκουν σύμφωνο» είπε ο πρώην υπουργός και υπογράμμισε ότι συμφωνεί με την έμφαση που έδωσε στη μείωση της φορολογίας για αναπτυξιακούς λόγους.

«Δεν μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας, αν δεν υπάρξει απλοποίηση του φορολογικού συστήματος. Μετά τις εκλογές το φορολογικό έγινε μια κουρελού με πολλούς αντιαναπτυξιακούς φόρους» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε: «Εκεί πρέπει να αλλάξουμε το μνημόνιο. Πρέπει να πείσουμε για αυτό τους εταίρους μας».

«Το μνημόνιο έχει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά» τόνισε ο κ. Αλογοσκούφης και ανέφερε πως: «Δεν έδωσε έμφαση στην ανάκαμψη της οικονομίας».




Real.gr

4 σχόλια:

  1. Μεγαλε οικονομολογε εσυ μας γυρισες στις σπηλιες με τις αναπτυξιακες σου συνταγες.
    Λαμογια τολματε ακομη και μιλατε αχρηστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουστ από εδώ!
    Ντροπή σου έχεις το θράσος και εμφανίζεσαι, άντε κρύψου σε καμιά σπηλιά καημένε, μη σε πάρει ο κόσμος με τις πέτρες!
    Μας καταστρέψατε! Άχρηστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγγες,για να παρουμε τα πραγματα λιγο σοβαρα,γιατι απ οτι καταλαβαινουμε ολοι μας δεν υπαρχει ουτε μυαλο ουτε βουληση σε ολους τους πολιτικους μας.
    Εξηγουμαι.
    Βγαινει ο πρωθυπουργος και λεει.¨¨κραταμε σαν νομισμα το ευρω.Οσοι εχετε ευρω καλα κανετε.Ομως επειδη οι υποδιαιρεσεις του ευρω εχουν καταστρεψει τα λαικα στρωματα,παραλληλα με το ευρω τυπωνω και δραχμες και επιτρεπω στην εσωτερικη αγορα να γινωνται συνναλαγες και με τα δυο νομισματα.
    Οι μισθοι,αποδιδωντε σε ευρω η σε δραχμες σε οτι θελει ο καθενας.
    Οι συναλλαγες το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 7,12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.