Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Νέα έκκληση Παπανδρέου για εθνική συστράτευση

Νέα έκκληση για εθνική συστράτευση απηύθυνε την Κυριακή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, καλώντας τα πολιτικά κόμματα και κυρίως τη Νέα Δημοκρατία να συγκλίνει με την κυβέρνηση.

«Δεν έχω κανένα ταμπού να .......

αποδεχθώ οποιαδήποτε πρόταση», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας πως έχει προτείνει στα πολιτικά κόμματα να πάνε από κοινού στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους.

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, ο πρωθυπουργός τόνισε πως σε κάθε περίπτωση θα κινηθεί μπροστά με στόχο να βγει η χώρα από την κρίση.

Το θάρρος και η θυσία των Καλαβρυτινών είναι η απόδειξη ότι τίποτα δεν μπορεί να κάμψει το κουράγιο των Ελλήνων τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του προς τους τοπικούς φορείς των Καλαβρύτων και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Απέναντι σε όσους παλεύουν να μην αλλάξει τίποτα παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και βγάζουμε την χώρα από την επιτήρηση» είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «το παλιό σύστημα, των πελατειακών σχέσεων, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αντιστέκεται παντού», τόνισε ότι η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη και υπογράμμισε ότι «παρά τους πραγματικούς κινδύνους να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

«Ούτε εγώ, ούτε κανείς στην κυβέρνηση θα κάνει πίσω προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της» είπε ο πρωθυπουργός. «Είμαστε στο πρώτο έτος μιας τριετούς προσπάθειας» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

in2life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.