Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Σήμερα σ` ολόκληρη την ανθρωπότητα γιορτάζεται η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ». Παγκόσμια αποτίουμε φόρο τιμής στο πρόσωπο εκείνης που μας έφερε στον κόσμο, στον άνθρωπο που καθημερινά θυσιάζεται σωματικά και ψυχικά ώστε να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά της. Ολόκληρη η ανθρωπότητα γαλουχήθηκε και δημιουργήθηκε από τις μητέρες όλων μας.

Στην εποχή μας που η γυναίκα ..........

καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους, σήμερα που η κοινωνία επαναπροσδιορίζει την ηθική και τις αξίες της, ο ρόλος της μητέρας προσλαμβάνει μια ξεχωριστή βαρύτητα. Η μητέρα καλείται, εκτός από τον κλασσικό ρόλο της ανατροφής των παιδιών της μέσα σε συνθήκες οικονομικά και πολλές φορές και κοινωνικά δύσκολες, με τη δύναμη της θέλησής της να οπλίσει την κοινωνία με θάρρος ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που καθημερινά δημιουργούνται και με τη τρυφερότητα της αγάπης της να δημιουργήσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την ίδια τη ζωή.
Αξίζει το σεβασμό, το θαυμασμό και την αγάπη όλων μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αγάπη της, το γέλιο, το κλάμα, την ανάσα και την ελπίδα όλων μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με την ευκαιρία του εορτασμού της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» θα παραστεί στις 6.30 στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών του Δήμου Αετού «Η Καλλιπάτειρα» καθώς και στις 7.30 στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας «Η ΓΑΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.