Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κάλυψη ΝΔ στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το φραστικό επεισόδιο

Να ρίξει τους τόνους μετά το χθεσινό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ιωάννη Κοραντή επιχείρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, διαψεύδοντας πως στο κόμμα υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Αμυνας.

Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ...........

«η αίσθηση αδικίας που διακατέχει τον κ. Μεϊμαράκη, όταν για τόσες ημέρες σε βάρος του ακούγονται ανυπόστατες συκοφαντίες». Πρόσθεσε πάντως πως σε κάθε περίπτωση, «το περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίζει και δεν χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται για τόσα χρόνια ο κ. Μεϊμαράκης».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της κόμματος Κώστα Τασούλα. «Από όσα έμαθα, γιατί δεν ήμουν παρών, όλος αυτός ο καταιγισμός των φερομένων ύβρεων αδικεί τον κ. Μεϊμαράκη. Δεν υπήρξε αυτός ο καταιγισμός, ποσοτικά τουλάχιστον», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο κ. Τασούλας παραδέχθηκε ότι προσωπικά ο ίδιος δεν θα επέλεγε να χειριστεί το ζήτημα με αυτό τον τρόπο, αλλά, όπως είπε, «δεν είμαι εδώ για να επιδοκιμάζω ή να αποδοκιμάζω κανέναν».

Και ο πολιτικός πρόσθεσε, δεν παύει να είναι άνθρωπος και σε κάποιες στιγμές τέτοιας έντασης και ιδίως τέτοιας προέλευσης της έντασης, λειτουργεί περισσότερο ως άνθρωπος παρά ως πολιτικός.

Τόνισε παράλληλα ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με τη γενικότερη εικόνα που πολιτεύτηκε ο κ. Μεϊμαράκης τα 20 χρόνια που εκλέγεται βουλευτής στην Αθήνα, ενώ επισήμανε ότι δεν εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής αλλά αρκετά πριν ξεκινήσει.

Όπως σημείωσε μάλιστα, «περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε να σκεφθούμε τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή την ένταση στον κ. Μεϊμαράκη. «Θα πρέπει να δούμε μια άλλη διάσταση των όσων γίνονται σήμερα και είναι η δύναμη και η ανυπόφορη ένταση που προκαλεί σε κάποιον άνθρωπο η αίσθηση ότι συκοφαντείται και διασύρεται επί μέρες στον πυρήνα της ηθικής του υπόστασης, που είναι η εντιμότητά του, με όλες αυτές τις τεχνολογικές και σύγχρονες μεθόδους υπονοιών και προειδοποιήσεων», κατέληξε.

«Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να μπει η ένδειξη "Ακατάλληλο για ανηλίκους" στις τηλεοπτικές μεταδόσεις συνεδριάσεων από την Βουλή», σχολίασε από την πλευρά του με αφορμή το χθεσινό περιστατικό ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.