Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έρμαιο συμμοριών το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ

Στο έλεος των «κυνηγών μετάλλου» βρίσκεται το δίκτυο του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο, ειδικά μετά την κατάργηση πολλών δρομολογίων και σταθμών που πλέον έχουν απομείνει αφύλακτοι. Δυο ακόμη κρούσματα κλοπής καταγράφηκαν στην Ηλεία και την Μεσσηνία, όπου οι δράστες είχαν στόχο τις ράγες των σιδηροδρομικών γραμμών.

Οι άνδρες του αστυνομικού ........

τμήματος Κυπαρισσίας έπιασαν στα πράσα τους τρεις άνδρες την στιγμή που λεηλατούσαν μια υπαίθρια αποθήκη του ΟΣΕ που βρίσκεται στην διασταύρωση Σιδηροκάστρου, στην περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας. Οι δυο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά ο τρίτος -ένας 38χρονος από την Αίπεια- συνελήφθη ενώ φόρτωνε σε ένα γερανοφόρο όχημα 31 κομμάτια από ράγες που είχαν κοπεί με οξυγόνο!

Ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε πληρωθεί 150 ευρώ από δυο αγνώστους για να μεταφέρει τις ράγες, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν κλεμμένες! Όμως, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες που έφερε το γερανοφόρο φορτηγό του ήταν πλαστές και έτσι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας που του άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. Οι δυο συνεργοί του αναζητούνται.

«Κυνηγοί μετάλλων» χτύπησαν και στον υπαίθριο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού στην Βάρδα Ηλείας, από τον οποίο έκλεψαν δέκα ειδικά κλειδιά των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ, αξίας 2.000 ευρώ.

Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΟ
ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ .... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.