Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη: Η τιμή της Βενζίνης σε πρατήρια ίδιας εταιρίας.

Αγαπητοί διαχειριστές του Φιλιατρινού μας Blog, θα σας καταθέσω την δική μου μαρτυρία για την τιμή της Βενζίνης που διαπίστωσα χθες.

Πηγαίνοντας χθες το μεσημέρι με έναν φίλο μου στο γήπεδο της Ελαίας για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟ Καλού Νερού με την Νίκη Πλάτης παρατήρησα διαφορά στην τιμή της βενζίνης κατά 6 ολόκληρα λεπτά (δηλαδή 20 περίπου δραχμές για να μην ξεχνάμε την αξία στο παλίο μας νόμισμα και να βλέπουμε την μεγάλη διαφορά) σε πρατήριο ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (Shell).

Συγκεκριμένα στην Shell στα ..........

Φιλιατρά η αμόλυβδη είχε 1,80 και στην Shell στην Κυπαρισσία (βγαίνοντας και πριν το μεγάλο Ατλάντικ) η τιμή πώλησης της ΙΔΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ είχε 1,74 το λίτρο.
Συντάσσομαι κι εγώ μαζί σας στην δημοσίευση για πλαφόν στα καύσιμα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Και αν το φαινόμενο αυτό (της υψηλής τιμής) υπάρχει ΜΟΝΟ στα Φιλιατρά τότε ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΑΦΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

Φυσικά ο φίλος μου που πήγαμε παρέα στο γήπεδο μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου.

Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ο πρώην Διαχειριστής

14 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ.....
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΩΝ.ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

    *ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε κυριε . Eν πρωτης η αληθεια ειναι οτι οι χρεωσεις σας ειναι απλα υπερβολικες...Σας εχουμε δει "νυχτα" να τις αλλαζετε προς τα επανω ...αλλα ουδεποτε να τις κατεβαζετε.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχετε την τιμη σας πανω 1.70 εδω και 3-4 μηνες περιπου.Δευτερον ξερουμε πολυ καλα και οι δυο μας οτι οσο περισοτερη καταναλωση υπαρχει τοσο περισοτερη ειναι και η εκπτωση ....ετσι???? Το πρατηριακι στην κυπαρρισια κανει μεγαλυτερο τζιρο απο εσας?
    Και εν παση περιπτωση ΝΑΙ εσεις την εχετε 1,80 και αυτοι 1.74.Γιατι?????
    Και αν βγαζει κερδος απο την βενζινη το πρατηριο του κ.κ. Παναγιωτόπουλου με το 1.68 εσεις τι βγαζετε με το 1.80( 12 λεπτα διαφορα ---ΔΗΛΑΔΗ 41 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ) ??????
    Ολα αυτα τα ειδα και εγω κατα την μεταβαση μας με τον πρωην και τα καταγγελω.
    Ευχαριστω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερο με κάλυψε ο προλαλλήσας.

    Αλήθεια κ. Καραβίτη. Δεν με γνωρίζετε? Δεν έχουμε κουβεντιάσει???
    Με εκπλήσετε.

    Οσο για την δημοσίευση. Εγινε αναφορικά με προηγούμενο θέμα που διάβασα στο πρόν blog.
    Πρόσεξα καποια πράγματα και τα οποία ανέφερα.
    Δεν εκανα καποιο κακό ή καποιο έγκλημα.

    Οι χρεώσεις σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ αγορά δεν αφορούν τον καταναλωτή. Ο καταναλωτής ΠΡΕΠΕΙ να κάνει έρευνα αγοράς πρίν αγοράσει και να βρίσκει το φθηνότερο. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
    Αλλα στην Ελλαδα η Ελευθερη οικονομία είναι Ελευθερη ασυδωσία. Προσωπικά πιστευω οτι θα έπρεπε να καταργηθεί η Ελευθερη αγορά και οι τιμές να βγαίνουν απο το υπουργείο. Να υπάρχει έλεγχος στην αγορά. Οχι αυτή η ασυδωσία που υπάρχει.
    Και επαυξάνω αυτό που ειπε ο παραπάνω.
    ΓΙΑΤΙ σε πρατήριο ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με διαφορά 15 χιλιομέρτρων η διαφορά είναι στα 6 λεπτα δήλαδή 20 περίπου δραχμές ή με άλλο πρατήριοάλλης εταιρίας 12 λεπτά δηλαδή 41 περίπου δραχμές.

    Όλες οι εταιρίες απο την ίδια μάνικα παίρνουν καύσιμο στα διυλιστήρια. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ???????
    Αν ο ένας με τιμή 1,68 κερδίζει (γιατι αμφιβάλλω ότι χάνει) τότε αυτός που έχει τιμή 1,74 κερδίζει περισσότερα και αυτός που έχει 1,80 ακόμα περισσότερα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ.
    Και να σας κανω και έναν πρόχειρο υπολογισμό?
    τα 0,12 ευρώ διαφοράς σε ενα γέμισμα 50 λιτρων είναι 6 ευρω. 0,12 λεπτά Χ 50 λίτρα = 6 ευρώ. Δηλαδή 3,5 λίτρα περίπου επιπλέον καύσιμο.
    να το παμε και στην ιδια εταιρία;
    0,06Χ50=3 ευρώ στο γέμισμα κέρδος. Αρα 1,5 λτίτρο καυσίμου παραπάνω απο σας.
    Απλά μαθηματικά είναι.

    Ας μην ξεχνάμε αγαπητέ κ. Καραβίτη ότι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εταιρίες παίρνουν καύσιμα απο μια μανικα.
    Στην τιμολόγηση της κάθε εταιρίας παίζει το θέμα.
    Και μην μου πείτε περί ποιότητας και πλυσίματος δεξαμενών των βυτιοφόρων.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της εταιρίας και οχι Extra υπηρεσία - χρεώσιμη.

    Διάβασα ενα θέμα εδω στο Φιλιατρά News που λεει ότι μειώθηκε η τιμή της βενζίνης απο 1 εως και 6 λεπτα. Σε έγκυρη εφημερίδα. και συγκεκριμμένα την ναυτεμπορική. Σοβαρή οικονομική εφημερίδα.
    Δείτε => http://filiatranews.blogspot.com/2011/05/1-6.html
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ στην τιμή σας κ. Καραβίτη?
    Μην απορείτε μετά γιατί ο κόσμος πάει Κυπαρισσία να ψωνίσει ή να βάλει βενζίνη. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οι επαγγελματίες βγάζουν τα μάτια τους. Δεν τους φταίει ο κόσμος. Ο κόσμος κοιτάει το συμφέρον του. Και κατα την γνώμη μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

    Εν ολίγοις συμφωνώ απόλυτα με την άποψη να μπει πλαφόν στα καύσιμα ΚΑΙ στην Μεσσηνία.
    Η αγορά καλπάζει ασύδοτα. Χρειάζεται και λίγο χαλινάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορει τα φιλιατρα να εχουν πανω 10-12 λεπτα την βενζινη απο κυπαρισσια.Δεν υπαρχει δικαιολογια,τελος.Ολα τα πρατηρια εδω ειναι φωτια.Προφανος συνενοουνται μεταξυ τους και βγαζουν τιμη.Θα φανε ενα εμπαργκο απο τον κοσμο που θα ειναι ολο δικο τους.Δηλαδη ηδη το τρωνε γιατι ξερω παρα πολλους που βαζουν κυπαρισσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΤΙΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΠΡΑΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΟΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ
    Δ Ε Ν Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ε Υ Ε Τ Ε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καραβίτη, τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει τι χρεώσεις έχετε. Τον ενδιαφέρει η τιμή της βενζίνης να είναι συμφέρουσα με την τσέπη του.

    Αλήθεια Κ. Καραβίτη. Μπορείτε να περάσετε από scanner τα τιμολόγια αγοράς καυσίμου από την εταιρία σας και να τα στείλετε στο Φιλιατρά News για να δούμε κι εμείς οι αναγνώστες την τιμή που φορτώνει η εταιρία την επιβάρυνση που φορτώνει ο μεταφορέας και την τελική τιμή βάζετε εσείς;
    Μπορείτε; Είναι η μόνη οδός αλήθειας για εσάς.
    Και συμφωνώ με την άποψη του πρώην διαχειριστή παραπάνω ο οποίος φυσικά είναι γνωστός σχεδόν σε όλους μας και είναι προς τιμήν του το ότι αναφέρει ποιος είναι στα σχόλια του.
    Αλήθεια. Εφόσον κερδίζει ο πρατηριούχος με τιμή 1,68 ή αν θέλετε σε πρατήριο ίδιας εταιρίας 1,74 ο πρατηριούχος με το 1,80 πόσα κερδίζει;

    Γιάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ....ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΠΩΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ''ΚΥΡΙΕ''ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Π.Χ.ΟΤΙ Η SHELL ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 3-4%(ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ).ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΥΨΗ?ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ?ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(3-4 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ)!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΟΥ.ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ?ΕΝΗΜΕΡςΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ,ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΗΤΑΝ 1,7325!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩ!ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ(ΧςΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ).ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ''ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ''ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 0,0675 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΜΙΚΤΟ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΥΣΑΥΡΟ!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ(ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ. Υ.Γ.1ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Υ.Γ.2ΕΧΩ ΤΗΝ ''ΤΥΧΗ''ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Υ.Γ.3Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ),ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ''ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. Υ.Γ.4ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΤΟ 1920! ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ αρχήν να πω στον Φίλο Γιάννη Μ. ότι δε παίζει τέτοια περίπτωση να ανεβάσει ένας επιχειρηματίας τιμολόγια (τα οποία αποτελούν φορολογικά έγγραφα) στο διαδίκτυο έτσι χύμα.
    Παράτυπα το ζητάς αυτό.

    Οσο για σένα φίλε Λεωνίδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επίτηδες δεν το έκανα.
    Είδα κάποια πράγματα και σε συνάρτηση με προηγούμενη δημοσίευση ανέφερα αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια και παράλληλα το είδε και ο φίλος μου που ήταν μαζί μου και το οποίο θέμα καθοδόν προς Ελαία το σχολιάσαμε.

    Είμαι αντίθετος κι εγώ στο να δημοσιοποιήσεις φορολογικό έγγραφο καθώς όπως πολύ σωστά είπες δεν έχεις καμία απολύτως υποχρέωση.
    Η αναφορά στο πρατήριο της Shell έγινε όχι γιατί υπάρχει εμπάθεια προς το πρόσωπο σου (που ξέρεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά σε συμπαθώ πολύ) αλλά γιατί μέσα στα Φιλιατρά είναι η υψηλότερη τιμή.
    Για κανέναν άλλο λόγο και γι αυτό σε διαβεβαιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ηταν ετσι οπως τα λεει ο κΚαραβιτης ολα τα πρατηρια θα ειχαν την ιδια τιμη στην περιοχη την ευρητερη.,κατι παιζετε αλλο λοιπον η σας πιανουν κοροιδα εσας τους φιλιατρινους πρατηριουχους.Δεν μπορει οπουδηποτε αλλου να ειναι πιο κατω η τιμη απο εδω στα φιλιατρα,πως εξηγηται αυτο.Μπαινουν μεσα δηλαδη οι αλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνεχιστε ετσι ολοι οι βενζιναδες,γιατι ολοι το πατε στραβα και ο κοσμος ξερει τι θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα!εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι τον προτελευταιο χρηστη.ο ανθρωπος(καραβιτης)δεν ξερω αν λεει αληθεια αλλα μας αναφερει καποιους λογους και καποια στοιχεια.εννοει πως η δικη του τιμη εχει χρεωση στα επιπεδα του 1,73 και καποιος αλλος ακομα και στην ιδια εταιρεια μπορει να εχει 1,68.ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον.απο που προκυπτει λοιπον οτι οι αλλοι δεν κερδιζουν?αφου δεν εχουν την ιδια χρεωση μ'αυτον?μαλλον δεν το διαβασες προσεκτικα.το αν μας συμφερει ειναι αλλο θεμα και ο καθενας θα το κρινει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Λεωνίδα έχω μια απορία την οποία θα ήθελα να μου λύσεις.
    Δέχομαι -και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω -ότι η τελευταία σου χρέωση απο την εταιρία ηταν 1,7325 για την αμόλυβδη.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Το διυλιστήριο σε τι γαμ...νη τιμή πουλάει στις εταιρίες (ΟΛΕΣ γιατί από μια μάνικα φορτώνουν όλοι) έτσι ώστε πρατήρια άλλων εταιριών να μπορούν να πουλάνε και φυσικά να κερδίζουν με τιμή 1,66 στη Καλαμάτα Revoil και 1.68 στην Κυπαρισσία Καλό Νερό? (γιατί κανείς δεν πουλάει και να μπαίνει και μέσα).
    Σε τι τιμή πουλάει το διυλιστήριο? Πουλάει 1,50?? Πουλάει 1 ευρώ? ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ????

    Γιατί αν εσύ έχεις χρέωση 1,7325 (άρα πρέπει αν πουλήσεις παραπάνω για να έχεις και εσύ κέρδος) αυτομάτως τίθεσαι OFF απέναντι σε άλλες εταιρίες που πουλάνε λιγότερο άρα και τα πρατήρια τους πουλάνε λιγότερο.

    Κατα συνέπεια μου δίνεται αυτομάτως το δικαίωμα να σκεφτώ ότι υπάρχει μαφία στην εμπορία καυσίμων. Γιατί αν η Shell αγοράζει την βενζίνη από το διυλιστήριο σε τιμή ΠΧ 1,30 ή 1,40 και σε σένα τελικά φτάνει 1,7325 τότε όλη αυτή την διαφορά την καρπώνεται η εταιρία. Γιατί εξ όσων γνωρίζω φόροι παρά-φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις παρακρατούνται από το διυλιστήριο.

    Κατα συνέπεια εφόσον εσύ αγοράζεις 1,7325 δεν μπορείς να πουλήσεις παρακάτω.
    Τα λέω καλά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω θα ρωτησω το αλλο.Πως γινεται ολα τα φιλιατρινα πρατηρια να εχουν τις ιδιες ανεβασμενες τιμες.Μονο στα φιλιατρα οι ετεριες πουλανε ακριβα?Σε αποσταση 15 χιλιομετρων τοοοσο κατω πουλανε οι αλλοι?τοσο κατο τους χρεωνουν οι εταιριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.