Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο Οδυσσέας Βουδούρης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στην Καλαμάτα.

Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη έστειλε ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης με την οποία ζητά την αξιοποίηση τριώροφου κτιρίου, πρόσφατα οικοδομημένου (εγκαίνια 2007) στην οδό Αριστομένους 95 του οποίου ο δεύτερος όροφος και ο χώρος του ημιώροφου παραμένουν εντελώς ανεκμετάλλευτοι ενω θα μπορούσαν να καταληφθούν απο υπηρεσίες του Δηνμοσίου χωρίες να καταβάλλονται ενοίκια.

Αναλυτικά η επιστολή του Οδυσσέα Βουδούρη στην Λούκα Κατσέλη αναφέρει:


Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Στην Καλαμάτα, επί της οδού Αριστομένους 95, βρίσκεται τριώροφο κτίριο, πρόσφατα οικοδομημένο (εγκαίνια 2007) με δημόσια κονδύλια, εμβαδού 1.350 μ2, με υπόγειο παρκινγκ 35 θέσεων, ιδιοκτησίας της Εργατικής Εστίας. Το κτίριο διαθέτει επίσης υπερσύγχρονο αμφιθέατρο 260 θέσεων με πλήρη οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό καθώς και με εξοπλισμένο χώρο κυλικείου.

Επί του παρόντος στεγάζεται στο κτίριο αυτό η Εργατική Εστία και το Εργατικό Κέντρο, που χρησιμοποιούν μόνο ένα μέρος του τρίτου ορόφου. Ο δεύτερος όροφος και ο χώρος του ημιώροφου παραμένουν εντελώς ανεκμετάλλευτοι.

Στην παρούσα συγκυρία, που η ορθολογική χρήση των πόρων είναι όσο ποτέ αναγκαία, θα πρότεινα την αξιοποίηση κατά το μέγιστο του κτιρίου αυτού, με τη μεταφορά εκεί υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας ή άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου, που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενους χώρους και επιβαρύνουν τις λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου.


Με τιμή,

Οδυσσέας Βουδούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.