Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Νέος φόρος στα τσιγάρα για... την υγεία μας!

Τη θέσπιση ειδικού τέλους στα τσιγάρα και στα προϊόντα καπνού και τη δημιουργία ειδικού ταμείου για την αντιμετώπιση μειζόνων θεμάτων δημόσιας υγείας, ιδίως στον τομέα της πρόληψης, ανήγγειλε σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Η σχετική πρόταση κατατέθηκε ..........

κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Μόσχα και προβλέπεται να ισχύσει σε όλες τις χώρες - μέλη της Ε.Ε.

Στόχος η δημιουργία ενός εθνικού ταμείου για την ενίσχυση των ενεργειών κατά του καπνίσματος και την προστασία του πληθυσμού από την απειλή του τσιγάρου.

Αρκεί και αυτή η προσπάθεια να μην έχει την... επιτυχία του νόμου κατά του καπνίσματος γιατί τότε στην Ελλάδα τουλάχιστον θα μιλάμε για ένα ακόμη χαράτσι...

NewsIt

1 σχόλιο:

  1. Μακαρι να μπορουσα να πω στον ''αερα'' καποια πραγατα σχετικα μετο τσιγαρο και το ποσο κακο κανει στην υγεια μας.Για τα πειραματα που εγιναν και που δεν βγηκαν ποτε προς τα εξω,τα οποια δεν εδειξαν ποτε καποιοα σχεση καρκινου και καπνου,και για κεινη την μεμβρανη μου καλυπτει τους πνευμονες στους καπνιζοντες μην αφηνοντας την ραδιενεργεια να εισχωρισει σ' αυτους!Δεν σας κανει εντυπωση ενω η ελλαδα και η ιαπωνια ειναι πρωτες σε αριθμο καπνιζοντων εχουνε και τους λιγοτερους θανατους απο καρκινο του πνευμονα? σε σχεση με αλλες χωρες?Ας σας βαλει σε σκεψει λοιπον αυτο και ψαχτε για ονοματα γιατρων που εναναν τις ερευνες και δημοσιευτετα.Θα εκπλαγητε με τα αποτελεσματα!(για να δουμε και την αντιδραση των αρμοδιων μετα αυτο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.