Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Αναπληρωτής πρωθυπουργός ο Σαμαράς»

UPDATE ΗΧΗΤΙΚΟ

«Το σκέφτεται ο Παπανδρέου» είπε στον Realfm 97,8 ο Γιώργος Καρατζαφέρης που επανέρχεται στην πρόταση οικουμενικής κυβέρνησης με αναπληρωτή πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβε την πρόταση που κατέθεσε χθες και στον Γιώργο Παπανδρέου για οικουμενικό σχήμα με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.

«Το έθεσα ευθέως. Γιατί η ........

κυβέρνηση αυτή θα οδηγήσει τον τόπο και τον ίδιο στον γκρεμό. Μία κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα απέναντι στην ιδιότυπη δικτατορία των δανειστών μας, με πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε πως αυτή η πρωτοβουλία δεν θα έχει καμία σημασία, χωρίς τη συμμετοχή της ΝΔ. Σημείωσε, μάλιστα, πως ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά και να του προτείνει θέση αναπληρωτή πρωθυπουργού με ευθύνη στα οικονομικά υπουργεία, προκειμένου να υλοποιήσει όσα πρότεινε στο Ζάππειο. Επίσης, τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής στην κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα τόσο της Ντόρας Μπακογιάννη όσο και του Φώτη Κουβέλη. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου έδειξε να το... σκέφτεται.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του δημοψηφίσματος, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως είναι αστείο να τεθούν ερωτήματα όπως «ευρώ ή επιστροφή στη δραχμή».

«Εάν θέλαμε να κάνουμε επιθεώρηση θα πηγαίναμε στο θέατρο. Εδώ χρειάζεται σοβαρότητα μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών» κατέληξε.

Ακούστε τι είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Νίκο Χατζηνικολάου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.