Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Κίτρινη κάρτα».. για πολλούς στην Μεσσηνία από την ΝΔ...

Τα έχουν πάρει.. στην ΝΔ (Αθήνα) με την απαξίωση.. της γιορτής καρπουζιού που έγινε από τα στελέχη της ΝΔ στο Νομό το Σάββατο στο Βορρέειον στα Φιλιατρά.
Όπως είδη ξέρουμε, δεν ήταν σχεδόν κανένας από τους «μεγαλοπαράγοντες» του κόμματος στον Νομό εν αντιθέσει με το ΠΑΣΟΚ που ήταν σύσσωμο....

Στην Μεσσηνία η ΝΔ έχει ........

εναποθέσει πολλά και γι αυτό την παρακολουθεί στενά από το κέντρο με αποτέλεσμα αυτή η στάση των στελεχών της να έχει σηκώσει «κίτρινη κάρτα» για πολλούς εδώ, καθότι τα τηλέφωνα που έφτασαν στην Αθήνα είναι πολλά και τα περισσότερα λεν «διώξε τους όλους»

Best-TV

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν είναι μόνο ότι έλειπαν τα στελέχη της ΝΔ απο το Βορέειον είναι και ότι έλειπε και ο τέως Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος αλλά και οι πολιτευτές που αναζητούν έδρα σε επόμενες βουλευτικές εκλογές όπως η κυρία Μπέσσυ Πλέτσα, η Αντωνία Μπούζα Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης (ο τέως Βουλευτής Μεσσηνίας) κλπ.




4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΩΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
    ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΛΟΥΣ..
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ..
    ΗΜΑΡΤΟΝ..
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΕΟΜΕΝΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ..
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΕΦΡΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..
    ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και οι άλλοι που ήρθαν εφέτος πέρυσι δεν ήταν.Και ήρθαν από το Πασοκ πού είναι οι κυρίως υπευθυνοι για τα χάλια που έχουμε τώρα.Καρπούζια έπρεπε να πετάξουμε!!Πόσοι φιλιατρινοί και τριφύλιοι εν γένει ήταν 5-10, οι κυρίως ενδιαφερόμενοι λοίπανε γιατί είμαστε ο καθένας μόνος του και στις επιδοτήσεις όλοι μαζί!!Τι να τον κάνω τον βουλευτή άμα δεν έχω αγρότες σχετικούς με το αντικείμενο?Να κόψω πρώτος και οι άλλοι δε με νοιάζουν!!!!Δημοπρατήριο δεν θέλουμε τα πουλάμε μόνοι μας καλύτερα??Έτσι φαίνεται!!Πάσο αδέρφια εσείς ξέρετε καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί οι δημοσιογράφοι είναι καλύτεροι??Δώσε ένα κατοστάρικο και θα δεις παπάδες θα γράψουν .Και μην ξαναπείς ότι παίρνουν εντολές από τον καναλάρχη ποτές!!!Είναι ανεξάρτητοι!!!το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??Αναδείξτε το θέμα και μην κάνετε κριτική κακοπροαίρετη !Σιγα μην δεν έφαγε το μεσημέρι ο Σαμαράς !!'Αλλη έννοια δεν είχε τα καρπούζια τον μάραναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε σε βρισκω πολυ σωστο,συμφωνω απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.