Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Είναι νεκρός ο Λάντεν ή όλο αυτό είναι μια μούφα των Αμερικανών?????

Ενδιαφέρουσα θα μπορούσε να είναι η ιστορία με τον θάνατο του Μπιν Λάντεν αν είχε όλα αυτά τα πειστικά στοιχεία που δεν θα μπορούσε κανένας να αμφισβητήσει.
Εμένα πάντως μου βρωμάει πολύ η υπόθεση. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ότι ο Μπίν Λαντεν είναι νεκρός.

Γιατι δεν δώθηκε Video στην δημοσιότητα .......

που να καταγράφει την επιχείρηση και πολυ περισσότερο τους πυροβολισμούς ή οτιδήποτε άλλο έκαναν προκειμένου να σκοτώσουν τον Μπιν Λάντεν?
Αντί για Video κυκλοφόρησε μια αμφιβόλου εγκυρότητας και προέλευσης φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον Λάντεν να έχει παραμορφωθεί.

Όποιος ξέρει από Photoshop, ξέρει ότι μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με το πρόγραμμα αυτό να βάλεις μια φωτογραφία και να δημιουργήσεις ουλές αίματα πληγές και γενικά παραμορφώσεις.
Να την κάνεις να φαίνονται τόσο αληθινά όλα αυτά που να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. ΞΕΡΩ ότι γίνεται αυτό.

Ερώτημα Δεύτερο. Αφού βρήκαν που έμενε ο Λάντεν Πόσο δύσκολο ήταν να καταγράψουν την επιχείρηση σε Video και να το δώσουν στην δημοσιότητα προκειμένου να υποστηρίξουν την αλήθεια του πράγματος??????

Ερώτημα Τρίτο. Αντε και να δεχτώ ότι πράγματι τον σκότωσαν. ΓΙΑΤΙ αυτή η καούρα να τον ποντίσουν στην Θάλασσα, και μάλιστα σε άγνωστο σημείο;

Ερώτημα τέταρτο. Διαβεβαιώνουν οι Αμερικανοί ότι η σορός του έτυχε της μεταχείρισης που προβλέπει το Κοράνι.
Video υπάρχει απο την όλη αυτή την ας την πούμε τελετουργία; Τι είχαν να κρύψουν αν πράγματι το έκαναν; Ενα Video θα μπορούσε να στηρίξει τους ισχυρισμούς των Αμερικανών. Αντ' αυτού τίποτα.

Video από τον ποντισμό της σωρού του στην Θάλασσα, γιατί δεν υπάρχει για την αλήθεια του πράγματος;;;

Ερώτημα Πέμπτο. Εδω ελεγαν ότι ο Λάντεν Ζεί κυνηγημένος σε σπηλιές, σε καταφύγια κλπ κλπ, δεν χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο μην τον εντοπίσουν, Δεν χρησιμοποιεί διαδίκτυο μην τον εντοπίσουν που είναι και ξαφνικά ο κυνηγημένος που ζουσε σε σπηλιές και σε καταφύγια βρέθηκε ξαφνικά να ζει σε μια πολυτελέστατη βίλα με ηλεκτροφόρα σύρματα με θωρακισμενους τοίχους και λοιπές αηδίες απο αυτές που μας σερβίρισαν οι Αμερικάνοι??????

Εν ολίγοις ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ την όλη αυτή ΔΗΘΕΝ επιχείρηση.
Αμφισβητώ όλα υτα που λενε ότι το φερόμενο ως νεκρό σώμα του Λάντεν έτυχε της μεταχείρισης που προβλέπει το Κοράνι. Γιατι οι Αμερικάνοι ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Το έχουν δείξει διαχρονικά αυτό.

Εχω την υποψία ότι ο Λάντεν Ζεί και βασιλεύει.
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ότι Οι Αμερικανοί έστησαν μια ιστορία, τα έχουν βρεί με τον Λάντεν και αυτή την στιγμή μπορεί να είναι στην Αμερική και με Πλαστικές επεμβάσεις να αλλάξει χαρακτηριστικά ώστε να μην γνωρίζεται και σε συνδυασμό με άλλο όνομα να κυκλοφορεί ανάμεσα στο πλήθος. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν παιδί ης Αμερικής και είχε εκπαιδευτεί -όπως εχει ειπωθεί και γραφτεί μετα το χτύπημα στους διδύμους πύργους- απο Αμερικανούς για να γίνει τρομοκράτης. Εργαλείο του συστήματος της Αμερικής ήταν ο Λάντεν.

Ας μην ξεχνάμε ότι δεν σκότωσαν έναν απλό άνθρωπο αλλά τον υποτιθέμενο υπ αριθμόν ΕΝΑ καταζητούμενο στον πλανήτη. Και δεν τράβηξαν ΟΥΤΕ μισό λεπτό video από τον Θάνατο του;
Αν μη τι άλλο ένα Video απο την επιχείρηση ή ακόμα και αμέσως μετα τον θάνατο του Λάντεν που να τον απεικονίζει νεκρό, θα έπρεπε να υπάρχει.
Ενα Video απο την περιποίηση της σωρού του Λάντεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Video από τον ποντισμό του Λάντεν στην Θάλασσα και αυτό θα έπρεπε αν υπάρχει. Γιατι στο σημείο που έγινε ο υποτιθέμενος ποντισμός ηταν νερό γυρω γυρω στην μέση του πουθενά. ΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ και με τι θα ανακάλυπταν το σημείο ποντισμού του Λάντεν???????? Μην τρελαθούμε.
Πολυ φθηνή ιστορία και δεν καταπίνεται όλη αυτή η μπουρδολογία των Αμερικανών.

Οταν κρέμασαν τον Οτσαλάν είχαν γυρίσει Video για το Αληθές του πράγματος.
Σε αυτήν την περίπτωση γιατί όχι;
ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ????????

Ο Πρώην Διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.