Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μοναδικό έργο το Λύκειο Φιλιατρών στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

Το μόνο έργο της Μεσσηνίας που έχει ενταχθεί μέχρι τώρα στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ είναι η ολοκλήρωση του Λυκείου Φιλιατρών. Αυτό επεσήμανε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μαλαπάνης, επιβεβαιώνοντας τη χαμηλή απορρόφηση του ΕΣΠΑ.

Παρατήρησε μάλιστα ότι .......

ο εργολάβος έχει καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών και έχει ειδοποιηθεί σχετικά.
Τα έργα που έχουν προταχθεί και προετοιμάζονται να προταθούν για ένταξη, σύμφωνα με τον κ. Μαλαπάνη, είναι:
α) Η προστασία του δρόμου εισόδου στην Κορώνη από την κατολίσθηση.
β) Ο δρόμος Ριζόμυλος - Κορώνη στο τμήμα γέφυρα Τζάνε - Καλαμάκι, με παράκαμψη του Πεταλιδίου.
γ) Η προστασία των ακτών Μικρής Μαντίνειας και Αβίας, με προτεραιότητα στο Ακρογιάλι.
«Αυτά προωθούμε για φέτος», παρατήρησε ο αντιπεριφερειάρχης.

Ανέφερε ακόμη ότι η προώθηση της κατασκευής του νέου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου (10ο-26ο Καλαμάτας) στην οδό Κρήτης είναι πλέον αρμοδιότητα του δήμου, ενώ υπενθύμισε ότι ο δρόμος Γαργαλιάνοι - Ρωμανού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι έργο-"γέφυρα" από το Γ’ ΚΠΣ.

Radio936

6 σχόλια:

  1. ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ
    ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω και μερικές ημέρες έχουν αρχίσει και έργα έτσι!!!!
    Προσέξατε την σκεπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ. ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 χρονια ο Δράκος το είχε αφήσει με τα μπετά του. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ εδω απο αυτό το blog το εχουμε αναδειξει το θέμα. Το θυμήθηκε όταν εβλεπε ότι απο πρωταγωνιστής στην νομαρχία θα γινει κομπάρσος; στην περιφερεια γιατι περιφερειάρχης ΔΕΝ θα εβγαινε με κανένα θεό.

    Δεν ειδατε πως ειχε κρεμαστεί πανω απο τον Σαμαρά????? Τι κατάφερε???? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΟΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι ασχολούμαστε με τα τελευταία έργα της περιόδου Ξύγκα.Να δω με τον Καλλικράτη αν θα έχουμε λεφτά να πάρουμε κανα κάδο σκουπιδιών!!Καλώς έγινε το σχολείο, η σκεπή ελέγχεται απο τον οργανισμο σχολικών κτηρίων τώρα αν είναι η κλίση σωστή ή όχι δεν φταίει ο Ξύγκας.Επι Ξύγκα γίναν έργα να δω με τον Καλλικράτη τι θα γίνει!Όσο και αν δεν σας αρέσει και τα τελευταία καντούνια που γίνονται του Ξύγκα δουλειά ήταν.Απο κριτικές χορτάσαμε καμια πρόταση εμπεριστατωμένη και επικοδομιτική δεν βλέπω να ακούγεται συνδημότες Τριφυλίας!Το ότι δεν χρωστάνε τα Φιλιατρά δεν χαίρεστε???
    ΥΓ.Ακουσα ότι θα γίνει το γεφύρι Λαγγουβάρδου με μισα λεφτα απο Φιλιατρά και μισά απο Γαργαλιάνους.Το 1,5 εκατ ευρά μέρισμα από τον Κωσταντακόπουλο μπήκε στον προυπολογισμό???Ασχολειθείτε με αυτα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ενω τώρα 1:43 ο Μαλαμπάνης το προώθησε και γίνεται χάρις σ'αυτόν!!!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?Τι γνώμη έχεις για την κυβερνηση τοΥ ΠΑΣΟΚ και το έργο της?Τί έκανε ο Μαλαπάνης επί Πασόκ για το σχολείο το 2008 οσαν αντιπολίτευση??Πότε ήρθε Φιλιατρά να το δεί? Να δοξάζεις τον Ξυγκα αυτό σου λέω μόνο για το έργο!!Ποιά είναι η γνώμη σου για το παλιό λύκειο ?? Πως πρέπει να αξιοποιηθεί??
    --ο Γιαουρτας---

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.