Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Συνταξιούχοι ΙΚΑ Επιστολή σε Σπυρόπουλο για ταλαιπωρία

Για την ταλαιπωρία που υφίστανται ηλικιωμένοι άνθρωποι και άλλοι ασφαλισμένοι, περιμένοντας από τα χαράματα στα ιατρεία του ΙΚΑ μήπως καταφέρουν να εξυπηρετηθούν, διαμαρτύρεται με επιστολή της στο διοικητή του Ιδρύματος Ροβέρτο Σπυρόπουλο η Ένωση Συνταξιούχων του ΙΚΑ Καλαμάτας.

Η Ένωση Συνταξιούχων ζητεί ........

επίσης τη στελέχωση της υγειονομικής μονάδας με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να λειτουργεί όπως πρέπει, παρέχοντας στους ασφαλισμένους τις υπηρεσίες που δικαιούνται. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Εδώ και αρκετούς μήνες, στο ΙΚΑ Καλαμάτας, μονάδα υγείας, παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός και ταλαιπωρία από συνταξιούχους, αλλά και γενικότερα από τους ασφαλισμένους εργαζόμενους, διότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα μικροβιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια.

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού, όπως πρόσφατα μας ενημέρωσε και ο αναπληρωτής διευθυντής της υγειονομικής μονάδας του ΙΚΑ Καλαμάτας.
Το να περιμένουν ασφαλισμένοι και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, κυριολεκτικά από τα χαράματα έξω από το κτήριο του ΙΚΑ, προκειμένου να πάρουν σειρά να υποβληθούν σε μικροβιολογικές και άλλες εξετάσεις και να φεύγουν άπραγοι, διότι τα κουπόνια προτεραιότητας είναι λίγα, λόγω της έλλειψης του απαιτούμενου προσωπικού, είναι απαράδεκτο και η κατάσταση αυτή μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Επιβάλλεται όπως το ταχύτερο δυνατόν οι ειδικότητες αυτές επανδρωθούν από το απαιτούμενο προσωπικό, για την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία».

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Στείλατε στον Ροβέρτο επιστολή;;; Α καλα..... Σίγουρα με το που την διάβασε την πέταξε στα σκουπίδια και δεν θα κάνει τίποτα.
Εδω σε δήμαρχο και Υφυπουργό έδωσε προφορική διαβεβαίωση ότι το ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων δεν θα κλείσει μεχρι να βρεθούν και να κουβεντιάσουν και όταν ήρθε η ώρα για την συνάντηση ο Ροβέρτος κρυβόταν σαν άντε να μην πω.
Τα είχε καταγγείλει ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας. Δεν τα λέμε εμείς......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.