Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έντονο μεσσηνιακό άρωμα στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής συμμαχίας.

Με έντονο Μεσσηνιακό ενδιαφέρον ξεκίνησε σήμερα το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής συμμαχίας. και λέμε έντονο καθώς άνθρωποι μας που βρίσκονται στο συνέδριο μας μετέφεραν πρόσωπα απο την Μεσσηνία που ήταν εκει.

Πρώτα και κύρια η .......

τέως βουλευτης της ΝΔ και τεως Υφυπουργός Εργασίας Σοφία Καλατζάκου η οποία είναι στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου.
Ανθρωποι μας διέκριναν αναμεσα στους συνέδρους τον πρώην Δήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Σπυρόπουλο Τον πρώην αντιδήμαρχο Αριος Μπάμπη Σταθόπουλο τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και πρόεδρο του Παμίσου Γ. Πετρουλάκο, Πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη από την μεσσηνία, (πρώην και νυν) την Γεωργία Πιτταρά από την κυπαρισσία, τον Ηλία Γιαννόπουλο απο την Κυπαρισσία ο οποίος στο ακολουθο video απεικονίζεται στο 1:18 να φιλά την πρόδρο της καρδιάς του Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το Video Προσοχή στο 1:18 για να δείτε τον Κ. Γιαννόπουλο Ηλία να φιλά την Ντόρα Μπακογιάννη.



5 σχόλια:

  1. Ρε δεν βαζει μυαλο ο λαος παει τελειωσε.Ειναι δυνατον να κουνανε σημαιες και παλαμακια και ζητω στην εποχη που ζουμε?Στην κατασταση που μας εχουν φερει ολοι αυτοι μαζι και η κυρια αυτη?Ειναι δυνατον να συντηρουμε την οικογενιοκρατεια?Αναρωτιωμουν ποιος μ@λ@κ@ς θα ψηφιζε αυτην που εχει το θρασος να κανει και κομα.Για ολους τους αλλους δεν το συζητω..ΜΑΥΡΟ!!!Σκεφτητε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πουλια μου ταξιδιαρικα φερτε φαι για ζωα.........για να ταισω την ψηλη,που πουλησε την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξαναζωντάνεψε η εποχή του ογδόντα.κάπου άκουσα στο βίντεο να λέει ''Είναι μαζί μας η ...''ΩΧ ωχ λέω τούτος ο λαός για να βάλει μυαλό το βλέπω δύσκολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλα στελέχη εκπροσωπούνε το κόμμα στη τριφυλία,άντε και ο νικο-γλου υποψηφιος βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.