Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πάντα πρώτη και στην τεχνολογία η τηλεόραση BEST τώρα ψηφιακά (digital) και στην Μεσσηνία

Άρχισε η ψηφιακή εποχή στην τηλεόραση και στην Μεσσηνία

Από σήμερα άρχισε δοκιμαστικά η εκπομπή της τηλεόρασης BEST και ψηφιακά από το Όρος «Λυκόδημος» και ως εκ τούτου όσοι έχουν τις κεραίες τους στραμμένες σε αυτό το βουνό και έχουν ψηφιακή τηλεόραση η αποκωδικοποιητή MPEC2 η MPEC4 θα μπορούν να απολαμβάνουν πολύ ποιό καλή εικόνα και ήχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BEST είναι το πρώτο ............

τηλεοπτικό κανάλι που εκπέμπει αυτήν την στιγμή ψηφιακά στην Μεσσηνία κάτι που είδη έχει κάνει και εκπέμπει και στην Αχαΐα εδώ αρκετό καιρό πριν.

Η εκπομπή γίνετε όπως και στην Αχαΐα από το κανάλι 53 που αρκεί κάποιος που έχει τηλεόραση digital η HD να κάνει αυτόματη αναζήτηση στην λειτουργία λήψης digital και θα μας λάβει αμέσως βλέποντας και την διαφορά με ότι βλέπει μέχρι σήμερα.

best Tv

ΣΧΟΛΙΟ
Αξίζει να πούμε συγχαρητήρια στο Best για την ψηφιακή του εκπομπή και στην Μεσσηνία και να τους υπενθυμίσουμε ότι όλη η Μεσσηνία δεν κάνει λήψη μόνο από Λυκόδημο.

9 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε βέβαια και η Μεσσηνία δεν βλέπει όλη από τον «Λυκόδημο» αλλά μόνο σε αυτό το βουνό και στην Αρόη» Αχαΐας επιτρέπετε αυτήν την στιγμή από το ΕΣΡ η ψηφιακή εκπομπή. Εμείς είμαστε έτοιμη όταν θα επιτραπεί να εκπέμψουμε από παντού¨.

    Πάντως σε ευχαριστούμε για την επισήμανση καθώς και το
    http://filiatranews.blogspot.com για την φιλοξενία

    best-tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα με την ψηφιακή εκπομπή, εμείς δεν πρόκειται να την δούμε ποτέ.

    Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της Digea και κοιτάξετε τους χάρτες με τα σημεία απο τα οποία θα εκπέμψουν στην Δυτική πλευρά της Ελλάδας και της Πελοποννήσου, θα διαπιστώσετε ότι Φιλιατρά Κυπαρισσία κλπ κλπ Δεν πρόκειται (το ξαναλέω έτσι όπως είναι) να λάβουν ψηφιακό σήμα ΠΟΤΕ.
    Ίσως το ίδιο γίνει και με σας. Πολύ το φοβάμαι.

    M.c H
    Administrator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ administrator μην βλέπεις τα πράγματα στο χάρτη για την Digea εμείς (περιφερειακοί σταθμοί) είμαστε πολύ ποιο ευέλικτοι στις αποφάσεις για όλα όσα συνεπάγονται για την ψηφιακή εκπομπή αλλά και η ψηφιακή λήψη είναι πολύ ποιο δυνατή και καθαρή από ότι βλέπεις μέχρι σήμερα π.χ .Η λήψη σε εσάς μπορεί να γίνετε άνετα και από την εκπομπή από την Κεφαλονιά που υπάρχει το επόμενο κέντρο εκπομπής αλλά υπάρχει και άλλο κέντρο εκπομπής ποιο κοντά σε εσάς ,από τον Πύργο Ηλείας. Επίσης σε ενημερώνω ότι από την εκπομπή μας αυτήν την στιγμή από την Αρόη Αχαΐας εκτός από την εκεί γύρω περιοχή, μας βλέπουν πολύ καλά και στην Ζάκυνθο. Τέλος μην ξεχνάς ότι εμείς είμαστε πολύ ποιο μπροστά από την Digea καθώς αυτή δεν εκπέμπει πουθενά αυτήν την στιγμή στην Πελοπόννησο ως εκ τούτου όταν πάρουμε το πράσινο φώς από το ΕΣΡ θα μας δεις αμέσως. Υπομονή ομως διότι είμαστε στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας όπως ξέρεις ..

    BEST TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξέρω αγαπητέ κύριε ότι ζούμε στην Ελλαδα της γραφειοκρατίας.
    Μακάρι να γινει αυτό το θαύμα που λέτε. Πράγματι εμείς εδώ πιάνουμε απο Κεφαλονιά και Πύργο Ηλείας.
    όμως κοιτώντας το σχετικό ΦΕΚ για την ψηφιακή τηλεόραση δεν βρήκα πουθενά κέντρο Εκπομπής Πύργος Ηλείας ή Φραγκαπήδημα.

    Κοιτώντας τα διαθέσιμα κέντρα εκπομπής που έχει η Digea στην σελίδα της από κανένα δεν καλύπτει την περιοχή μας.
    Λογικό να μου δημιουργεί αίσθηση ότι δεν θα πιάσουμε ποτέ (βάση χάρτη κάλυψης) ψηφιακό σήμα.
    Εμπιστεύομαι τα λεγόμενα σας και ανυπομονώ να δοθεί από το ΕΣΡ η άδεια να εκπέμπετε από παντού και να δούμε επιτέλους καθαρότατο σήμα.
    Περιμένουμε την ανακοίνωση σας. Και καλό θα ήταν να αναφέρετε στο κανάλι σας στις ειδήσεις και στο κρόουλ που βαζετε ότι για την ψηφιακή λήψη ότι ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΚΕΡΑΙΑΣ.
    Το λέω γιατί ήδη κάποιοι επιτήδειοι βασιζόμενοι στην άγνοια του κόσμου για την ψηφιακή λήψη προσπαθούν να πουλήσουν μαζί και κεραίες ως δήθεν ειδικές για την λήψη ψηφιακού σήματος.

    Σχετικό θέμα θα βρείτε εδώ: http://filiatranews.blogspot.com/2011/03/blog-post_1941.html

    Ευχαριστώ για την απάντηση σας.

    McH
    Administrator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το best είναι ένα πολύ καλό κανάλι σοβαρό και λέει καλά τις ειδήσεις και ήθελα να πω συγχαρητήρια που μπήκε στην ψηφιακή εποχή . Όμως εχω ενα παράπονο και δεν μπορώ να το πιάσω από λυκόδημο γιατί το σπίτι μου είναι ανω βούταινα και ποιάνει από αετό μεσσηνίας.Θαμπορούσατε να πείτε στην digea να βάλει ψηφιακό πομπό και στον αετό μεσσηνίας να σας βλέπουμε και απο κει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το best είναι καλό κανάλι και συγχαρητήρια για την ψηφιακήεκπομπή του δεν μπορώ να το πιάσω απο το σπίτι μου γιατί δεν βλέπω το λυκόδημο ποιάνω απο αετο και μενω ανω βούταινα θα μπορούσατε να πείτε στην digea να βάλει ενα αναλογικό ψηφιακό πομπό όποτε θέλει να σας βλέπουμε και εμείς ψηφιακά και από αετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το σήμα του best στην ψηφιακή εποχή digea.Θα ήθελα να πω πως δεν μπορώ να πιάσω το best ψηφιακά γιατί δεν βλέπω καθόλου το Νικόδημο βλέπω μόνο τον αετό.Θα μπορούσατε να στείλετε ένα γράμμα στο Eσρ και στην digea να βάλουν έναν αναλογικό ψηφιακό πομπό στον αετό μεσσηνίας να σας βλέπουμε ψηφιακά και το σπίτι μου είναι Άνω Βούταινα και ποιάνει μόνο από αετό πουθενά αλλού .Ευχαριστώ ΄περιμένω απάντηση από τον best tv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περιμένω απάντηση απο τον τηλεοπτικό σταθμό best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη που έγραψα δυο φορές το μήνυμα δεν ήξερα πως αποστέλνουμε τα μηνύματα στους άλλους πιστεύω να καταλάβατε και από τα δυο κείμενα το νόημα . Ευχαριστώ ανώνυμος απο Ανω βουταινα μεσσηνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.