Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σαχινίδης σε Νάντια Γιαννακοπούλου: «76 εκ. ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων από μεταφορές μαθητών»

Με την υπ’ αριθμόν 4204/15-03-11 αναφορά της, η βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, είχε θέσει υπ’ όψιν του Υπουργείου Οικονομικών τον κίνδυνο παύσης της μεταφοράς μαθητών από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, μετά από ανακοίνωση της εταιρείας.

Σε απάντησή του, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, ενημερώνει την κ. Γιαννακοπούλου ότι με την υπ’ αριθμόν 2/28051/4-4-2011 απόφαση μεταφέρθηκε ποσό 76 εκατομμυρίων ευρώ στις αποκεντρωμένες διοικήσεις για κάλυψη υποχρεώσεων από μεταφορές μαθητών παρελθόντων ετών.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, η ...........

κ. Γιαννακοπούλου δήλωσε την ανησυχία της για τις εντεινόμενες πιέσεις των ΚΤΕΛ, τα οποία ωστόσο διεκδικούν νόμιμες οφειλές, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «ο επιδιωκόμενος σκοπός όλων των μερών είναι η εξόφληση των ΚΤΕΛ και η απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες.
Η Πολιτεία κάνει σαφείς προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση, γεγονός που φαίνεται από την εξόφληση υποχρεώσεων παρελθόντων ετών. Τ
ο Υπουργείο αντιλαμβάνεται τις οικονομικές υποχρεώσεις των ΚΤΕΛ που «τρέχουν» και ανταποκρίνεται έστω και καθυστερημένα, αν και είναι γεγονός ότι αυτό συμβαίνει διαχρονικά και δεν είναι τωρινό φαινόμενο».

1 σχόλιο:

  1. Καλα δεν βαρεθηκατε να ανεβαζετε συνεχεια το παραληρημα της κ.Γιαννακοπουλου; Ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.