Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σταθερή και Ελεγχόμενη η κατάσταση του 31χρονου Γιάννη Καφκά από του Γαργαλιάνους

«Σταθερή και ελεγχόμενη» χαρακτηρίζουν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Πειραιώς (Νοσοκομείου Νίκαιας) την κατάσταση της υγείας του 31χρονου διαδηλωτή Γιάννη Καφκά από τους Γαργαλιάνους ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ την Τετάρτη το απόγευμα.
Σημειώνουμε ότι ο Γιάννης Καφκάς είναι ανιψιός του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κ. Γιάννη Καλκαβούρα.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό .........

ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του παραμένει «σταθερή και ελεγχόμενη». «Παραμένει διασωληνωμένος υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό. Ως τώρα δεν έχουν εμφανισθεί αξιόλογες επιπλοκές. Νέα αξονική τομογραφία θα διενεργηθεί αύριο και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τη συνέχεια της θεραπείας» αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Χρήστος Ρέσσος.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι θα χρειαστούν μέχρι τέσσερα 24ωρα προκειμένου να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου.

Το Ιατρικό ανακοινωθέν



Μαρτυρία σοκ στο Διαδίκτυο

Μία περιγραφή για τον τραυματισμό του 31χρονου που έρχεται στο φως μέσω του Διαδικτύου προκαλεί σοκ. Σύμφωνα με επιστολή που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μία γυναίκα, ενώ έτρεχε μαζί με άλλους για να αποφύγει τα χτυπήματα από τους άνδρες των ΜΑΤ, είδε τον 31χρονο με ματωμένο κεφάλι να παραπαίει. Τον έπιασε από το χέρι και τον βοήθησε να φτάσει μέχρι τη Σταδίου που εκείνη την ώρα η κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί, προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε τελικά στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Της είπε ότι τον λένε Γιάννη και ήταν με το πανό του πάρκου Κύπρου και Πατησίων.
-Πονάς; τον ρώτησε
-Ναι πολύ, με πονάει και το αφτί μου, τρέχει αίμα.
Τότε ο νεαρός άρχισε να χλομιάζει και μαζί με άλλους διαδηλωτές προσπάθησαν να τον κρατήσουν ξύπνιο και με το ζόρι τον έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο που περνούσε.

Mε πληροφορίες από την Real.gr
H Φωτό του Γιάννη Καφκά είναι από το Γαργαλιάνοι News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.