Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

15 μερες αργία για την νηπιαγωγό που φίμωνε με χαρτοταινία τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων

Με αργία 15 ημερών τιμωρήθηκε νηπιαγωγός που υπηρετεί στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

Η ποινή της προσωρινής αργίας επεβλήθη στην νηπιαγωγό μετά από καταγγελία γονέων νηπίων, ότι η δασκάλα φίμωνε με χαρτοταινία και απομόνωνε τα νήπια σε δωμάτιο του νηπιαγωγείου, όταν τα παιδιά ήταν ανήσυχα.

Με εντολή του διευθυντή ...........

Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας Νίκου Κλάδη, όσο και ο περιφερειακού διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρου Μισθού διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα των καταγγελιών και μέχρι την έκδοση σχετικού πορίσματος κρίθηκε αναγκαία η απομάκρυνση της νηπιαγωγού από το σχολείο.

Η υπόθεση ήρθε στην δημοσιότητα μέσα από το Φιλιατρά News [ δείτε εδώ την δημοσίευση ] όταν αναγνώστης μας από τους Γαργαλιάνους (τα στοιχεία του μας είναι γνωστά αλλά δεν τα ανακοινώνουμε) μας έστειλε την καταγγελία και αμέσως την δημοσιεύσαμε. Φυσικά την επόμενη κι όλας μέρα με το θέμα είχε ασχοληθεί και η έγκυρη Μεσσηνιακή εφημερίδα "Θάρρος".
Πολύ μετά έτρεξαν άλλες εφημερίδες....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.