Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τρίποντο παραμονής για Εράνη.

UPDATE VIDEO

Σημαντικότατο τρίποντο πήρε σήμερα το απόγευμα η Εράνη απέναντι στην Σπάρτη.
Ένα τρίποντο που της χαρίζει κατα 90% την παραμονή της στην κατηγορία.
Τα δυο γοκλ του αγώνα πέτυχε ο Νίκος Κόλλιας στο 18 και στο 28.

Η Εράνη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι υποχρεώνοντας τους αντιπάλους να κάνουν σκληρά φάουλ έξω από την περιοχή τους προκειμένου να ανακόψουν την μανία της Εράνης.

Η Εράνη εξακολουθούσε να πιέζει όταν στο ........

15 του αγώνα ο Νίκος Κόλλιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σπάρτης γράφοντας το 1-0 και βγάζοντας ένα μεγάλο βαρίδι απ τα πόδια της Εράνης που μέχρι το 15 είχε το άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την Εράνη η οποία εξακολουθούσε να πιέζει και μάλιστα υπό τις επευφημίες του κόσμου της που είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
Στο 28 Πάλι ο Κόλλιας βγήκε μπροστά και βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Σπάρτης. Ο Κόλλιας τον πλάσαρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 αφήνοντας τους αντιπάλους να προσπαθούν να καταλάβουν πως μέσα σε 28 λεπτά βρεθήκαν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα.

Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Εράνη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας και χαρακτηριστικό είναι ότι σε τρεις με τέσσερις φάσεις απειλήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και απέκρουσε όλα τα σουτ.

Ο Προπονητής της ομάδας κ Θεόδωρος Ανδρεόπουλος σε δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι η Εράνη πήρε αυτό που της άξιζε και τώρα πάει στα Σαγέϊκα προκειμένου να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να σφραγιστεί το αποτέλεσμα και κατά συνέπεια και η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αργότερα ή αύριο θα έχουμε και το Video με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα καθώς άνθρωπος μας ήδη εργάζεται κάνοντας μοντάζ σε ένα μεγάλο υλικό που έχει διαθέσιμο.

UPDATE 1/5.2011 ώρα 14:20

Δείτε Video από τον αγώνα πατώντας εδώ

9 σχόλια:

  1. allos apo Amerikh:

    KANA video megale,me ta 2 goal?

    Chicago P.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον αύριο το Video με τα γκολ. Ο άνθρωπος μας κάνει μοντάζ, και μετά έχει αρεκτή ώρα ανέβασμα στο youtube.
    Αύριο μάλλον θα το έχουμε. Πάντως μόλις ανέβει θα το έχουμε τον σύνδεσμο στο e-mail μας.

    Εκτός και αν μας δώσει μόνο τα γκολ. Αφήστε το όμως να κάνει την δουλειά του. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει.
    Κόψιμο ράψιμο αποθήκευση μετατροπή ανέβασμα... Θέλει ώρες. Πως να το κάνουμε;

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τον αγώνα που έδωσαν και έφεραν την ομάδα μας ενα σκαλί ακομα παραπάνω στην κατηγορία της.Πράγματι σήμερα στο γήπεδο των Φιλιατρών εγινε ενας αξιόλογος αγωνας εντος των γραμμων του αγωνιστικου χωρου και η ομαδα μας επικρατησε των αντιπαλων με σκορ 2-0 αν και θα μπορουσε να εχει ακομα δυο γκολ στο καλαθι της , αν οι παικτες μας ηταν λιγο πιο προσεκτικοι και συγκεντρωμενοι.
    Εντος των γραμμων ομως........ γιατι εκτος των γραμμων του γηπεδου , στην κερκιδα αλλα και περιξ του αγωνιστικου χωρου οπου διαφοροι " φιλαθλοι" ειχαν μαζευτει -- πληρωνωντας το αντιτιμο των 10 ευρω που τους δινει το δικαιωμα -- και εκτοξευαν υβρις και συνθηματα κατα των παικτων ,φιλοξενουμενων και μη , αλλα και των γεννητικων οργανων των μαναδων τους , των Αγιων και των Διαβολων των τριβολων και γενικως σε καθετι που ηταν σε αποσταση ασφαλειας και δεν μπορουσε να τους κανει κακο.Γιατι αν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ παικτης ειχε την δυνατοτητα να μπορουσε να βγει απο των αγωνιστικο χωρο χωρις να τιμωρηθει κανεις απο αυτους τους θρασυδειλους δεν θα ανοιγε το στομα του ΟΥΤΕ για να χασμουρηθει.Και μην τολμησει κανεις απο εσας που διαβαζει αυτο το αρθρο να πει τιποτα για τους νεους μας......
    Σας πληροφορω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ηταν ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ (συνταξιουχοι-τεμπεληδες-βολεμενοι)
    που καθε μερα κανουν την βολτα τους πανω κατω επικρινοντας τους παντες και τα παντα.Οι επαγγελματιες της πολης μας (ΕΛΑΑΑ????) , ναι,ναι και μαλιστα κρατοντας ντουντουκες βρε!!!!!!( χαχαχα) για να ακουγονται πιο δυνατα .....εεεεεεεεεεεεεε ρε γλεντια
    ακομα και αυτοι που μας εκπροσωπουν στα κοινα ( ΣΩΠΑΑΑΑ ????? ) πηραν μερος στο χορό πλαισιονοντας αξια τους ψηφοφορους των.
    Σιγουρα θα κανω αρκετο καιρο να ξαναπαω στο γηπεδο ,αλλα ακομα και αν παω συντομα θα εχω το δικαιωμα αλλα και την υποχρεωση εναντι των υπολοιπων απο εμας να φωναξω και εγω.......ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΑΠ' ΔΩ!!!! ----ΑΧΡΕΙΟΙ----

    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ...
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ...
    ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ??
    ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΑ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΜΕΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ..Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΑΙ ..ΟΑΜΟΛΥΝΤΟΣ..
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ...
    ΟΥΣΤ ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ..
    Η ΠΙΑΣΤΟ Τ"ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ..
    ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ δυναμικά μπήκες κ. συνάδελφε.
    Αφου πρώτα σου πω ότι σέβομαι την άποψη σου, θα σου πω ότι το γήπεδο αγαπητέ φίλε είναι κατα κύριο λόγο μέρος εκτόνωσης.
    Το βρισίδι που λες το άκουσες πρώτη φορά στο γήπεδο της Εράνης; Δεν έχεις ακούσει πουθενά αλλού;
    Και για να γίνει και μια απαράιτητη σύσταση ο Karfi-petalo είναι ο νέος συντάκτης του Φιλιατρά News.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε γήπεδο ήσουνα ρε φίλε όχι σε εκκλησία ή στο μεγαρο.Στην Αθήνα έγιναν έκτροπα όχι εδώ!Για έλα και σε κανένα εκτός έδρας να ακούς πως μας βρίζουν και τι λένε .Δηλαδή αν ήταν τσάμπα θα ήταν χειρότερα?Δηλαδή αν ήταν επιστήμονες δεν θα σε ενοχλούσε?Συμφωνώ όχι ύβρεις , όχι φανατισμό , όχι ρατσισμό αλλά δεν θα κρίνω ποιός βρίζει και ποιός όχι.Επίσης αν όλοι δίναμε 20 ευρά κάθε μήνα ως ενίσχυση στην ομάδα χώρια τα εισητήρια θα είχαμε λεφτα και θα είχαμε και παικταράδες και δεν θα κάναμε ντέρμπι για παραμονή!!Και να ξέρεις παίζαμε την παραμονή ενάντια σε δύσκολες συνθήκες...Θα χαιρόμουνα όμως ιδιαιτέρως να ερχόσουνα και στο παιδικό και στο προπαιδικό να δεις απο κοντά την δουλειά που γίνεται.Επίσης μην κρίνεις 5-10 άτομα που λένε κάτι παραπάνω και τους κατηγορείς με βάση το ποιόν τους το επάγγελμά τους κ.α. κριτήρια.Τα Φιλιατρά είναι ωραία γιατί υπάρχουν και αυτοί φίλτατε!ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ---- ένας που δεν πάει γήπεδο γιατι βρίζουν και έχω μικρα παιδιά και θα μάθουν να βρίζουν στο σχολείο και αλλού καλύτερα όταν θα έρθει η ώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!Το ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΤΟ ΕΊΠΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΄΄ΌΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ''!Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΩ.ΕΡΑΝΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΎΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.