Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Παπαγαλάκια της Συγγρού προσπαθούν να σπιλώσουν τον Πέτρο Τατούλη.

Διαρρέουν φήμες ότι προσέλαβε την κόρη του Εύη ως υπεύθυνη στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας.

Βρήκαμε αυτό το κείμενο στο παραπολιτικά.gr και πράγματι μας προξένησε εντύπωση η χρονική στιγμή που βγαίνει η δήθεν αποκάλυψη.
Στο δημοσίευμα του το parapolitika.gr αναφέρει:

Κατά την διάρκεια της Πασχαλινής επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη, υπήρξε και μια τυχαία συνάντηση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Οι δύο αντάλλαξαν μια ψυχρή χειραψία, γεγονός, που δείχνει ότι η Συγγρού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Το άσχημο για τον Τατούλη, είναι ότι ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις σχέσεις του με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία τον κατηγορούν για «αλαζονεία».

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει προσλάβει την θυγατέρα του Εύη, ως υπεύθυνη του γραφείου Τύπου. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να κατεβάσει και Κινέζους στην Πελοπόννησο. Τα δύο αυτά συνδέονται. Επειδή, ο Περιφερειάρχης, είναι ολίγον απρόσεκτος, πολύ σύντομα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

ΑΞΙΖΕΙ: Παρά την κρίση ο γίγαντας Πέτρος Τατούλης απολαμβάνει σχεδόν καθημερινά το πούρο του.


Πραγματικά μας προξενεί εντύπωση πως και αυτή η δήθεν αποκάλυψη (ίσως αδιασταύρωτο διότι ο συντάκτης έχει βάλει ερωτηματικό στον τίτλο που δεν δηλώνει βεβαιότητα) βγήκε τώρα στον "αέρα" και όχι πριν.
Με βάση το κείμενο του συντάκτη Στην επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη υπήρξε τυχαία συνάντηση του περιφερειάρχη μας Πέτρου τατούλη με τον Αντώνη Σαμαά και αντάλλαξαν μια ψυχρή χειραψία.
Κατα τον συντάκτη, η Συγγρού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το πρώην βουλευτή της Ν.Δ.

Μα ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης είχε δείξει ότι δεν θέλει πλέον σχέσεις με την Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι είχε το πολιτικό σθένος να σηκωθεί και να τα χώσει στον τότε πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και αμέσως μετά πήρε το καπέλο του και έφυγε. Αν αυτό δεν είναι έμπρακτη αδιαφορία για την ΝΔ τότε τι είναι;

Από την άλλη, πως να είναι θερμή η χειραψία ανάμεσα στον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Πέτρο Τατούλη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά όταν ο Πέτρος πήρε την περιφέρεια Πελοποννήσου που είναι και η έδρα στην ουσία του Αντώνη Σαμαρά αφήνοντας τον χρισμένο απο την ΝΔ Δημήτρη Δράκο στην αντιπολίτευση.
Πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε περάσει η άποψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είχε χρήσει τον κ. Δράκο ως υποψήφιο του.
Πόσες φορές δεν είχε κατέβει στην Μεσσηνία ειδικά για να στηρίξει την επιλογή της Ριγήλλης (τότε ήταν ακόμα εκεί τα γραφεία της ΝΔ). Αν αυτό δεν έδειχνε ότι ήθελε πάση θυσία να κερδίσει την περιφέρεια του τότε τι έδειχνε; Ο Δράκος όπως όλοι ξέρουμε είναι στην αντιπολίτευση και πρώτος αιρετός περιφερειάρχης ο Πέτρος Τατούλης.
Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν αυτή να υπάρξει ψυχρή χειραψία.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η προσπάθεια σπίλωσης του Πέτρου και φυσικά πόσο τυχαία ήταν η χρονική στιγμή που βγήκε το θέμα με την κόρη του. Είναι τυχαίο άραγε ότι βγήκε μετα την ψυχή χειραψία Σαμαρα Τατούλη;
Και κάτι τελευταίο. Δεν μας ενδιαφέρει αν ο κ. Τατούλης καπνίζει πούρο ή όχι. Μας ενδιαφέρει να κάνει έργα. Ας κάνει έργα και ας καπνίζει ότι θέλει. ΕΡΓΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Και ο Πέτρος είναι ακέραιος χαρακτήρας και εξαιρετικός άνθρωπος που στο τέλος της παρούσας θητείας του θα φανεί ως εξαιρετικός Περιφερειάρχης.

3 σχόλια:

  1. admin team δεν ξερω και δεν πιστευω να ηταν ο τα τουλης περιφερειαρχης αν η νδ κατεβαζε αλλον υποψηφιο και οχι τον δρακο.και ο δρακος δεν ειναι επιλογη του σαμαρα, το γιατι μπηκε ο δρακος υποψηφιος να ρωτησετε την συμμαχια τηςκαλαματας.
    τωρα το αν λασπωνουν τον τατουλη φυσικο ειναι να υπαρχουν αντιπαλοτητες.αν και ειναι φτυνα σχολια
    εμεις σαν πολιτες εργα θελουμε να γινονται οπως προανεφερες και ας κανει και cohiba or monte christo.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κ. Τατούλη τον ψήφισα εξ αντανακλάσεως της υποψηφιότητας Δράκου, και αν ακόμα σήμερα είχαμε εκλογές θα έκανα το ίδιο!
    Άρα σε πρώτη φάση η ψήφος μου ήταν αρνητική.
    Σαν άνθρωπος ο κ. Τατούλης δεν γνωρίζω πως είναι και δεν θα τον κρίνω σε καμία περίπτωση.
    Προσωπικά με ενοχλεί ο ηθικισμός και ο φαρισαϊσμός.
    Καλά έκανε και αξιοποίησε τη κόρη του, προσωπικά το θεωρώ υγιές.
    Αυτό που με ενοχλεί, είναι να είμαστε αντικρατιστές και σκληροπυρηνικοί φιλελεύθεροι με τα παιδιά του κόσμου και με τα δικά μας σοσιαλιστές.
    Αν ήμουν αιρετός της αυτοδιοίκησης, και εγώ το ίδιο θα έκανα, καθώς οι σύμβουλοι πρέπει να είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης.
    Στα υπόλοιπα, έχω μια θετική ψήφο προς στιγμήν, εξαιτίας της απόφασης να μην περάσει το έκτρωμα της συγχώνευσης/κατάργησης σχολικών μονάδων στη περιφέραια Πελοποννήσου.
    Οπότε, ο πετράν κερδίζει έδαφος μέχρι τώρα.
    Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω και με τους δυο σας. Θεωρώ ευλογία για την Πελοπόννησο που ο Πέτρος Τατούλης εκλέχθηκε περιφερειάρχης.
    κατα τ' άλλα με καλύψατε και οι δυο. Δεν ξερω αν πράγματι διόρισε την κορη του υεύθυνη του γραφείου τυπου αλλα δεν το θεωρώ ανεντιμο. Ειναι ενα ποστο ευθύνης το οποίο χρειάζεται ένα αξιόπιστο άτομο. Τι καλύτερο απο το παιδί του.

    Και επιτέλους τα παπαγαλάκια της Συγγρού ας καταλάβουν ότι την περιφέρεια πελοποννήσου την πήρε ο Πέτρος και οχι ο εκλεκτός τους. Αλλα και γιατι ο εκλεκτός τους 14 χρόνια δεν είχε να παρουσιάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟ παρα μόνο πλούσια δράση στις δημόσιες σχέσεις.

    Λυπαμαι που πρικράινω τον Φίλο μου τον Τεως Νομάρχη αλλά αυτή ειναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.