Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ξεκούραστο Σαββατοκύριακο για την Εράνη και + 3 βαθμοί

Την πιο κατάλληλη στιγμή ήρθαν για την Εράνη οι τρεις βαθμοί που θα πάρει στα χαρτιά αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή αγωνίζεται με τον Α.Ο. Κροκεών που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Έτσι η ομάδα θα πάρει ξεκούραστα αυτήν την εβδομάδα τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ μετά την δίκαιη κατάκτηση του τρίποντου στο γήπεδο των Φιλιατρών επι της Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα από την προηγούμενη Τρίτη ο νέος προπονητής Θεόδωρος Ανδριόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει ανασύνταξη των δυνάμεων αλλά και να δουλέψει με την ομάδα πάνω σε κάποιους τομείς στους οποίους ο ίδιος είδε πως υπάρχει πρόβλημα.

Πάντως η Εράνη γενικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ..........

τραυματισμών ή τιμωριών. Εξαιρείται μόνο ο Θοδωρής Δασκαλάκης ο οποίος συμπλήρωσε 7 κάρτες (την έβδομη την πήρε με την Κυπαρισσία) ενώ από την άλλη οι ήδη τιμωρημένοι Θανάσης Γκίνο και Ηλίας Ντινιώτης που είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής αυτήν της Κυριακής στον αγώνα με τον Α.Ο. Κροκεών και στον επόμενο αγώνα με τον Μεσσηνιακό θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Εράνη Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.