Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σόου Ψινάκη στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας

Σε «σόου» του γνωστού μάνατζερ και δημοτικού συμβούλου Ηλία Ψινάκη εξελίχθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πρωτεύουσας, ο οποίος θύμισε τις καλύτερες στιγμές του από τα … ριάλιτι στα οποία συμμετείχε με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας .............

«Έθνος», η αρχή έγινε με την αποθεωτική (!) υποδοχή του από τους συμβασιούχους, εν μέσω επεισοδίων και δακρυγόνων από τους διαμαρτυρόμενους πρώην εργαζόμενους, στο κτίριο του «Αθήνα 9,84» όπου διεξήχθη η συνεδρίαση.

Αργότερα όμως ο ίδιος ο Η. Ψινάκης ζήτησε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα με «πυγμή», προσθέτοντας αιχμηρά ότι μέχρι και νηπιαγωγός θα μπορούσε να το καταφέρει.

Το καλύτερο όμως, το οποίο θύμισε πραγματικά τηλεοπτικό σόου, το φύλαξε για αργότερα. Συγκεκριμένα, όταν ο παραιτηθείς πρόσφατα από αντιδήμαρχος Φώτης Προβατάς και δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» τον κατηγόρησε ότι ήταν «πρωτοπαλίκαρο» κατά την κατάληψη των συμβασιούχων, με το γνωστό του στιλ ο Ηλίας Ψινάκης άρχισε να φωνάζει: «εγώ πρωτοπαλίκαρο; Μωρή μουρλή κάτσε κάτω!».

7 σχόλια:

  1. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι τέτοια πρότυπα καλλιεργήθηκαν επί δεκαετίες για να χάσουμε την κριτική μας ικανότητα και να μην αντιδρούμε σε τιποτα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα για την ελλαδα.Κριμα για τα παιδια μας,τοσοι αξιολογοι ανθρωποι ,κανενας δεν αποφασιζει να σωσει τουτο τον τοπο απο ολη αυτη τη λερα,κανενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργάκη πάρτα μπογαλάκια σου και ΟΥΣΤ από δω και φέρτε τον Ψινάκη για Πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατι θα ήξερε για να τον πεί "μωρή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος ο 10.51!
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτος και η τζουλια μας αξιζουν ,οι μεν '' μη φανατικοι ''γιατι τον αναδειξαν και οι ''φανατικοι'' γιατι ξαπλα απολαμβανουν την τζουλια! οσα δεν φτανει η αλεπου.... καλη διασκεδαση σε ολους σας!!!ο Μαιος κοντα ειναι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.