Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Φεύγει το ΚΕΔΒ, μετατίθενται οι αξιωματικοί. Καλούνται να επιλέξουν που θα πάνε.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που δημοσιεύθηκε ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων της Καλαμάτας ετοιμάζεται να αναστείλει τη λειτουργία του και οι απαντήσεις από τον αρμόδιο υφυπουργό Άμυνας Παν. Μπεγλίτη στο βουλευτή της Ν.Δ. Ι. Λαμπρόπουλο, όπως τουλάχιστον μας μεταφέρθηκαν, ήταν καθησυχαστικές, καθώς δόθηκαν οι σχετικές περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

Όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η αλήθεια είναι διαφορετική. Από το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στο ΚΕΔΒ ζητήθηκε να επιλέξει πού θα ήθελε να μετατεθεί, σε στρατόπεδο δηλαδή της ηπειρωτικής Ελλάδας ή σε νησί.
Αυτό μεταφράζεται σε αναστολή της λειτουργίας .........

του Κέντρου, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πληροφόρηση που είχε δοθεί αρχικά στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου από τον υπουργό Άμυνας Ευάγγ. Βενιζέλο και στη συνέχεια στο συνάδελφό της από τη Ν.Δ. Ι. Λαμπρόπουλο.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες μας, τότε προξενεί απορία γιατί κανένας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν έχει το σθένος να παραδεχθεί ή να ομολογήσει την πραγματικότητα.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.