Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Στάση πληρωμών απο την Νέα Δημοκρατία!

Η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά βάρεσε κανόνι και το κρύβουν , το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 150 εκατομμύρια ευρώ και αυτά τα λαμόγια θέλουν να σώσουν την Ελλάδα όταν δεν μπορούν να κουμαντάρουν ούτε καν τα κόμματα τους και τα συντηρούν με δάνεια αλλά και επιχορηγήσεις που ΘΑ τους έδινε το κράτος μέχρι το 2016! Πήραν δηλαδή τα χρήματα που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν για να πάρουν!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Στάση πληρωμών" για τις οφειλές της από τις διαφημιστικές καμπάνιες του Κώστα Γκιουλέκα (Θεσσαλονίκη) και του Βασίλη Κικίλια (περιφέρεια Αττικής) κήρυξε η ΝΔ καθώς χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στις διαφημιστικές εταιρείες και σε μέσα ενημέρωσης.

Ήδη με εντολή του γενικού διευθυντή Θανάση ............

Σκορδά δεν καταβάλλονται οι οφειλές σε διαφημιστικές εταιρείες και εφημερίδες, ενώ έχει ήδη αρχίσει συζήτηση με την Αγροτική Τράπεζα στην οποία χρωστάνε πάνω απο 100 εκκατομύρια ευρώ! για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

Ότι, δηλαδή, ζητά η τρόϊκα από την Ελλάδα είναι αναγκασμένα να κάνουν και τα δύο μεγάλα κόμματα (το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ, τα χρέη του οποίου υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια). Με την διαφορά πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται ότι μπορούν να οδηγήσουν την οικονομία σε ανάκαμψη, όταν όχι μόνο την βύθισαν κατά τα τριάντα χρόνια διακυβέρνησής τους αλλά έχουν ουσιαστικά χεοκοπήσει τα κομματικά τους ταμεία.

Κι αυτό παρά τις μεγάλες επιδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό, τις οποίες, όμως, έχουν προεξοφλήσει σε βάθος πενταετίας (μέχρι το 2015-2016) για να πάρουν δάνεια.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.