Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δ.Σ. Τριφυλίας Αιχμές για το προεδρείο

Με αιχμές από την αντιπολίτευση για το προεδρείο και συγκεκριμένα για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ξεκίνησε η χθεσινή, μεσημβρινή, συνεδρίαση του Σώματος.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας ........

Δημήτρης Σωτηρόπουλος τόνισε πως δημοτικοί σύμβουλοι δεν ενημερώθηκαν και δεν προσκλήθηκαν στη συνεδρίαση, ενώ στο φάκελο δεν υπήρχαν εισηγήσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Όπως είπε ο κ. Σωτηρόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και έχει ξαναγίνει θέμα στο Δ.Σ., καθώς έχει να κάνει με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα, τόνισε πως, εφόσον επαναληφθεί, η αντιπολίτευση δε θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις.
Με τον κ. Σωτηρόπουλο συμφώνησε και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, ο οποίος εστίασε, κυρίως, στην απουσία εισηγήσεων από το φάκελο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κάτι το οποίο έχει ξαναθέσει στο Σώμα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Καλκαβούρας σημείωσε πως η γραμματεία ενημερώνει όλους (είτε τους ίδιους είτε τον αντίκλητο που έχουν ορίσει) όσοι δεν είναι στην έδρα του Δήμου. Παρεμβαίνοντας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γαλάνης είπε πως ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για τη συνεδρίαση και του απήντησαν πως η πρόσκλησή του εστάλη στο ΚΕΠ Καλού Νερού, για να ανταπαντήσει πως κανένας δεν τον ενημέρωσε.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Κατσαργύρης σημείωσε πως ο ίδιος πήγε να δει τα θέματα και τις εισηγήσεις, για να ενημερώσει και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, αλλά εισηγήσεις δεν υπήρχαν στο φάκελο.

Τα προβλήματα αυτά θα είχαν λυθεί αν είχε δοθεί χώρος στο Δημαρχείο για να στεγάζεται το γραφείο της αντιπολίτευσης, σχολίασε ο Σωτήρης Μπακούρος.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας σημείωσε πως γίνονται όλες οι διαδικασίες και για τη μεταφορά του ΚΕΠ και για τη μεταφορά του Εικαστικού Εργαστηρίου, ώστε να απελευθερωθούν χώροι στο δημοτικό μέγαρο και να στεγαστεί και η αντιπολίτευση και η Δημοτική Κοινότητα.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.