Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Χοροστασίες του μητροπολίτη Τριφυλίας κ Ολυμπίας

Στον ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δωρίου θα χοροστατήσει αύριο στον όρθρο και στη θεία λειτουργία ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, ενώ κατά την Ακολουθία του Νυμφίου τις 7μ.μ. θα λειτουργήσει στο ναό Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί στις 8 θα χοροστατήσει στην προηγιασμένη λειτουργία στο ναό Αγίου Γεωργίου Γρύλλου και το βράδυ στις 7 στην Ακολουθία του Νυμφίου στην Αγία Τριάδα Κυπαρισσίας.

Τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί στις 8 θα τελέσει ...........

την προηγιασμένη λειτουργία στο ναό της Αγίας Παρασκευής Γραίκα και το βράδυ στις 7 την Ακολουθία του Νυμφίου στο ναό της Ευαγγελίστριας στην Κυπαρισσία.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί στις 8 θα βρίσκεται στον ναό Τιμίου Προδρόμου Σχίνων, στις 4 το απόγευμα θα τελέσει Ευχέλαιον στον καθεδρικό ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας και στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ξηροκάμπου.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 6.15 το πρωί θα χοροστατήσει στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στις Ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών, της Αποκαθήλωσης και του Επιταφίου θα χοροστατήσει στον καθεδρικό ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας.

Το Μεγάλο Σάββατο στις 6 το πρωί στη λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στη λειτουργία της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα στις 10.30 στον Εσπερινό της Αγάπης, ενώ στον εσπερινό στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στον ναό του Αγίου Γεωργίου Χαλαζωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.