Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη: Φαντάσματα και μοιάσματα του παρελθόντος εμφανίστηκαν με φεϊγβολάν στα Φιλιατρά

Ο λαός μας πιστεύει ότι τα φαντάσματα βγαίνουν τα μεσάνυχτα. Σε αυτήν την περίπτωση κάποια φαντάσματα έκαναν πολύ νωρίτερα την παρουσία τους στα Φιλιατρά πετώντας περίπου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Φιλιατρών φεϊγβολάν με φωτογραφίες του χουντικού Γιώργου Παπαδόπουλου.
Υπάνθρωποι μιάσματα και σκουλήκια θυμήθηκαν τον αρχιτύρανο της χούντας Παπαδόπουλο και είπαν να μας τον συστήσουν.
Βρυκόλακες του παρελθόντος, βρωμερά σκουλήκια μιας περασμένης (για πάντα όμως) εποχής που το φως της ημέρας τους ενοχλεί και κυκλοφορούν μόλις σκοτεινιάσει.

Κ. Γ.



15 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβως ειναι καλα τα λες φιλε!!Τωρα πως μπορει να εχουν υποστιρικτες αυτοι οι τυρανοι ειναι μια αλλη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΝΗΚΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΠΟΙΤΟΚΙΟ 25% ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΥΡΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΓΑΡΙΦΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΟΥΓΙΑΖΕΙΟ ΚΟΣΜΟΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΣΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΛΗ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ?ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21η Απριλίου σήμερα. Η μαύρη επέτειος της χούντας του Παπαδόπουλου και ήταν φυσικό να εμφανιστούν τα βρυκόλακες και νοσταλγοί του παρελθόντος.
    Δεν πειράζει. Ας εμφανιστούν και αυτοί μια μέρα γιατί όλο το χρόνο κρύβονται στα σκοτάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΜΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!!!!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1967! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΟΧΙΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAKARI NA XANARXOTAN ENAS PAPADOPOYLOS!!!! KALYTERA XOYNTA!!!!! PARA AYTH H DHMOKRATIA DLD DHMOKRATIA GIA TOYS 300 KAI OLOI OI ALLOI STHN SFALIARA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτυ φαντασμάτων - Βρυκολάκων νοσταλγών της χούντας έχουμε σήμερα.
    Απο αύριο θα ξαναμπούν στο σκοτάδι που ανήκουν και θα ξαναβγούν σε ένα χρόνο πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KOITA PASOKOYMOYNINEODHMOKRATH TWN 7:00 PREPEI NA EISAI ENAS APO AYTOYS POY EIPE O PAGKALOS "MAZI TA FAGAME" DIKAIOLOGIMENA LOIPON LES OTI LES!!!!UES NA DIORISEIS KAI THS GLASTRES SOY STON EUNIKO KHPO E???? VOLECAKIA TOY SHMERINOY SYSTHMATOS MAUE LOIPON PWS TA FANTASMATA DEN XREWSAN KAMIA ELLADA!!!DEN EFERAN THN MARA KAI TH SARA KAI OLES THS FYLES TOY ISRAHL STHN ELLADA!!!MPORW NA SOY APARHUMISW APIRA GEGONOTA POY EXOYN GINEI KAI GINONTE KAI ME PROSVALOYN SAN ELLHNA FOROLOGOYMENO POLITH!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέσα στ’ Απρίλη τη γιορτή,
    το μέλλον χτίζει η νιότη
    αγκαλιασμένη, δυνατή,
    μ’ εργάτη, αγρότη, φοιτητή
    και πρώτο το στρατιώτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ Η ΑΡΒΥΛΑ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΥΠΟΜΟΝΗ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μόνο φίλε μου των 9:19 που δεν δέχεσαι την αντίθετη αν θέλεις άποψη, και βρίζεις σαν λιμενεργάτης, μας δείχνει το πόσο χουντικός είσαι και ότι δεν θέλεις να υπάρχει άλλη άποψη. Θεωρείς την άποψη σου ως την μόνη σωστή.
    Δυστυχώς για σένα η μαύρη εκείνη εποχή πέρασε για πάντα. Και ευτυχώς που πέρασε οριστικά.

    Όσο για τους σύγχρονους χουντικούς που λες εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Δεν μου λες; Εσύ εγώ και ο καθένας μας δεν τους ψηφίζει; Ας πρόσεχες (ας προσέχαμε) τι ψηφίζαμε.

    Μ c H
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσει που αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν φιλο-χουντικά σχόλια σε μια πόλη που ακόμη η πλατεία της έχει προτομή του βασιλιά (!?!). Τώρα είναι έυκολος ο χαρακτηρισμός ότι όποιος δεν είναι με την χούντα του 67-74 είναι με την σημερινή χούντα. Είναι σαν και αυτό του αν δεν είσαι ΠΑΣΟΚ είσαι ΝΔ κτλ. Εγώ θα πω μόνο ένα η μόνη υπερδύναμη είναι οι εργαζόμενοι αυτοί κάνουν τις επαναστάσεις και τις ανατροπές οι άλλοι είτε με εκλογές είτε με δικτατορίες (δημοκρατικές ή μη) υπονομεύουν όλους τους ανθρώπους του μόχθου. Για τους άλλους που πλούτιζαν και πλουτίζουν δεν τους πείραξε τίποτα ούτε και τότε ούτε και τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re fasistakia ti bgenete kai milate?eiste gia skotoma.gia ta egglimata pou ekane i xounta den milaei kanenas?ante bgikate amesws na peite tin koutamara sas.empros pali twra pisw stis trupes sas katakathia tis koinonias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.