Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΡΑΝΗ: Τα βλέματα στραμένα στον Μεσσηνιακό

Μετά τους 9 συνεχόμενους βαθμούς (με Ζαβλάνι, Κυπαρισσία και ΑΟ. Κροκεών) το ηθικό των παικτών της Εράνης έχει σαφώς αναπτερωθεί αλλά για την ώρα εχουν βάλει στην άκρη την επιτυχία αυτή και έτσι τώρα τα βλέμματα όλων στα Φιλιατρά έχουν στραφεί στον αγώνα με τον Μεσσηνιακό όπου η Νίκη αποτελεί μονόδρομο για να πάρει η ομάδα ανάσα αλλά ταυτόχρονα και για την παραμονή της στην κατηγορία της Δ' Εθνικής.

Στα αγωνιστικά, ο νέος προπονητής κ. Θεόδωρος .........

Ανδριόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει ανασύνταξη των δυνάμεων αλλά και να δουλέψει με την ομάδα πάνω σε κάποιους τομείς στους οποίους ο ίδιος είδε πως υπάρχει πρόβλημα.
Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι ........

παίκτες αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών με εξαίρεση τον Θοδωρή Δασκαλάκη ο οποίος συμπλήρωσε 7 κάρτες (την έβδομη την πήρε με την Κυπαρισσία) ενω από την άλλη οι τιμωρημένοι Ντινιώτης και Γκίνο, εξέτισαν την ποινή τους στο μάτς με τις Κροκεές που η ομάδα πήρε στα χαρτιά και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους με τον Μεσσηνιακό την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η Εράνη καλεί τους φιλάθλους της να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Εράνη Φιλιατρών

4 σχόλια:

  1. Διάβασα σε ενα Κυπαρισσιώτικο blog ότι στον αγώνα της Εράνης με τον ΑΟΚ στα Φιλιατρά (έχασε ο ΑΟΚ 1-0) ότι η διοίκηση του ΑΟΚ ήταν ικανοποιημενη απο τη τεραστια προσελευση Κυπαρισσιων φιλαθλων, στο γηπεδο των Φιλιατρων, που εκαναν την εξεδρα να θυμιζει δικη μας. (σ.σ. Δηλαδή εξέδρα των Κυπαρίσσιων.

    Δεν ξερω σε ποιο όνειρο το είδε ο τύπος. Μήπως μπερδεύτηκε από τα συνθήματα κορναρίσματα και ιαχές των φιλάθλων της Εράνης που 90 λεπτά δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους κάνοντας εφιάλατη την παραμονη των κυπαρίσσιων?

    Άλλωστε το video που εχει τραβηχτεί απο τον αγώνα άλλα δείχνει. Βουβα μουγκα απο τους Κυπαρίσσιους, (άλλωστε είχαν φάει το πρώτο τεμάχιο και τους έκατσε βαρύ στο στομάχι και με τι όρεξη να φωνάξουν) και χαμό απο τους Φιλιατρινούς που η ομάδα τους κέρδιζε.
    Γνωστά τα συνθήματα απο Φιλιατρά.
    Που_ _ _α - Λε_ _ _α - Κυπαρισσία ή το άλλο στο τέλος του αγώνα και τώρα μπορείτε να πάτε να γα_ _ _ _ _ _ε, και άλλα πολλά συνθήματα που φώναζαν οι Φιλιατρινοί.
    Μάλλον μπερδεύτηκε το παιδί ή κοιμήθηκε και είδε όνειρο όλα αυτά που γράφει.
    Δεν εξηγείται αλλιώς.

    Αλλα και το άλλο. Τεράστια προσέλευση Κυπαρίσσιων Φιλάθλων στο γήπεδο των Φιλιατρών...
    Και αυτό δεν ξέρουμε που το είδε. Στο γήπεδο σαφώς και ήταν περισσότεροι οι Φιλιατρινοί, στα 3/4 της κερκίδας. και πως το γράφουμε αυτό? Γιατι όταν μπήκαν οι ομάδες με τους διαιτητές και χαιρέτισαν, κάτι λίγοι αριστερά σηκώθηκαν και φωναξαν ΑΟΚ. Οταν χιαρετισε η Εράνη σειστηκε το γήπεδο και σηκώθηκαν ολοι οι υπόλοιποι της Κερκίδας. Μην μας τρελάνει ο τύπος.
    Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι κέρδισε και ο ΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ....ΑΟΚ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 6 Απριλίου 2011 6:33 μ.μ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.