Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ

Η ιερότητα των ημερών της Εβδομάδας , μας είχε οδηγήσει στην απόφαση να μην οξύνουμε τα πράγματα ούτε να αντιπαρατεθούμε με το Δήμαρχο παρόλο που αφορμές μπορούμε να πάρουμε από πολλά θέματα.

Με έκπληξη ακούσαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμαρχο να μας λέει ότι κάποιοι επιδιώκουν τη φυσική του εξόντωση, αφήνοντας υπονοούμενα χωρίς να λέει ποιους εννοεί και για πιο λόγο άραγε να επιδιώκεται κάτι τέτοιο.
Δεν αναλογίζεται άραγε γιατί τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια έχουν μετατραπεί σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης , και όχι μόνο ,με μεγάλη μερίδα συμπολιτών που διαμαρτύρονται έντονα για λάθη και παραλήψεις του ίδιου;
Δεν αναλογίζεται άραγε γιατί δεν έχουν κοπάσει όλες αυτές οι αντιδράσεις και απ ότι φαίνεται θα διογκώνονται;

Δεν αναλογίζεται άραγε γιατί άνθρωποι που μέχρι ..........

πριν λίγο καιρό τον στήριζαν, ξαφνικά αντιδικούν μαζί του.
Και τέλος φτάνουμε στο έσχατο σημείο αντιπαράθεσης του με τους εργάτες της δημοσιογραφίας οι όποιοι στο τέλος δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να ενημερώνουν τους συμπολίτες μας.

Κύριε Δήμαρχε σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Ανοίξτε τα συρτάρια του γραφείου σας και ίσως εκεί βρείτε τους διώκτες σας ,διότι δεν είναι άλλοι από τους φακέλους που εσείς δεν διαβουλευτήκατε και αρνηθήκατε να δώσετε στους δημοσιογράφους με αξιώτικο τρόπο.
Αφήστε τον Τύπο να κάνει τη δουλειά του ,και να είστε σίγουρος ότι την κάνει πολύ καλά.

Και επιτέλους κατανοείστε ότι οι άλλοι δεν φταίνε για τα δικά σας λάθη και τις παραλήψεις.
Αποκτήστε επιτέλους το πολιτικό θάρρος, που μέχρι τώρα δεν έχετε επιδείξει και αποδεχτείτε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για την όξυνση των πνευμάτων των συνδημοτών μας και εσχάτως των εργατών της δημοσιογραφίας.
Σεβαστείτε τέλος τους κανόνες της Δημοκρατίας, την οποία είστε <<ταγμένος>> να υπηρετείτε.

Ουδείς δεν επιζητεί τη φυσική σας εξόντωση , έκτος αν λόγω των ημερών , παρασυρθήκατε και θέλετε να ενδυθείτε το μανδύα του Οσιομάρτυρα .
Αφήστε το δημοσιογραφικό λειτούργημα να κάνει τη δουλειά του ,για την όποια κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες , και εσείς ασχοληθείτε με τα θέματα που οι Δημότες σας έταξαν να λύσετε, και να είστε σίγουρος ότι όλοι ξέρουν να αποδίδουν <<τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ>>.

Νίκος Φωτέας
Δημοτικός σύμβουλος
Επ. Δημοτικής Παράταξης Πρωτοπορία

1 σχόλιο:

  1. O Παναγιώτης Νίκας έχει καταντήσει σαν τον Πάγκαλο. Οχι σε όγκο αλλά σε παχυδερμισμό. όταν φτάνει να τον βρίζουν οι πολίτες να τον γιουχάρουν και αυτός να συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί μόνο παχυδερμισμό δείχνει.
    Αλλα δεν τόλμησε να δείξει την πραγματική του μουτσούνα σε όλους εμάς που τον ψηφίσαμε στην Καλαμάτα. Την έδειξε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.