Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πέθανε ο 7χρονος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια του 7χρονου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα το Πάσχα στην Χαλκίδα. Πένθος σε όλη την Ελλάδα.

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία άφησε λίγο μετά της 11 το πρωί της Παρασκευής ο 7χρονος από την Δροσιά Ευβοίας που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα που έριξε 26χρονος στο προαύλιο χώρο εκκλησίας στο χωριό Ανθηδόνα.

Το 7χρονο παιδί, γιος παπά, νοσηλευόταν από .........

το βράδυ της Ανάστασης σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την έκρηξη φωτοβολίδας, ναυτικού τύπου, στο πρόσωπό του, στην Μητρόπολη της Χαλκίδας.

Το παιδάκι έχασε το αριστερό μάτι του και μέχρι σήμερα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καρδιά του 7χρονου δεν άντεξε και έπαθε ανακοπή.

Ο μικρός Χρήστος το Μ. Σάββατο το βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Δροσιά, δέχτηκε κροτίδα στο κεφάλι, την οποία πέταξε 26χρονος, και τον βρήκε στο κεφάλι. Υπεβλήθη σε χειρουργείο, έχασε το αριστερό του μάτι, αλλά όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Ο 7χρονος μετά από πολυήμερη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, υπέκυψε τελικά, πριν λίγο, στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό με τους γιατρούς, που από την πρώτη στιγμή κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ιερέας πατέρας του επτάχρονου παιδιού έχει δηλώσει οτι δεν επιθυμεί τη δίωξη του νεαρού που έριξε τη φωτοβολίδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο 26χρονος θύτης έχει συλληφθεί αυτεπάγγελτα.

Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του 7χρονου.

1 σχόλιο:

  1. Ο ιερέας πατέρας του μπορεί να μήν επιθυμεί τη δίωξη του νεαρού, όμως δέν πρέπει για παραδειγματισμό, να εκτίση ποινή τουλάχιστον 25 χρόνια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.