Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έκανε άνω κάτω την Νέα Δημοκρατία ο Σωτήρης Χατζηγάκης [ VIDEO ]

Την έντονη ενόχληση της ηγεσίας της ΝΔ προκάλεσε ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, με αφορμή δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, που διανεμήθηκε από το γραφείο του.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε επί λέξη πως "το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει πιθανόν να κληθεί να παίξει και κεντρικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό".

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους σχετικά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αποδοκίμασε εμφανώς τον κ. Χατζηγάκη, λέγοντας: "Έχετε να με ρωτήσετε κάτι πιο σοβαρό;".

Mε τον βουλευτή επικοινώνησε, σε πρώτη φάση, ο .........

γενικός γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τασούλας, ο οποίος έδειξε να κατανοεί τον προβληματισμό του βουλευτή που δεν συμμετέχει στα όργανα και εμφανίστηκε να εκφράζει προσωπικές απόψεις.

Όμως η ένταση στις σχέσεις του κ. Χατζηγάκη με την ηγεσία της ΝΔ αποτυπώθηκε λίγο αργότερα, όταν στελέχη της Συγγρού θύμιζαν πως ο κ. Χατζηγάκης είχε να κάνει δημόσια παρέμβαση από την εποχή της ΑΓΡΟΓΗ, όταν είχε καταγγελθεί για τις αθρόες προσλήψεις επί των ημερών του.

Τα ίδια στελέχη άφηναν να εννοηθεί ότι υπήρχε μεθόδευση για τη ρήξη του κ. Χατζηγάκη με τη ΝΔ, αφού τόνιζαν με νόημα ότι δεν είναι τυχαίο που γίνεται μια μέρα που ο Αντώνης Σαμαράς έφυγε με κέρδη από τη συζήτηση στη Βουλή. Από τη Συγγρού, πάντως, έλεγαν ότι η ηγεσία της ΝΔ αποφάσισε να μην πάει παρακάτω τη σύγκρουση με τον κ. Χατζηγακη και περιορίζεται στο να στείλει μήνυμα ότι η συμπεριφορά του έχει ενοχλήσει.

Σε επικοινωνία του με το MEGA και τη Μαρία Σπυράκη, από την οποία ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του και τον χρόνο που επέλεξε για να την κάνει, ο Σωτήρης Χατζηγάκης δήλωσε: "Είπα αυτά τα οποία πιστεύω. Δεν μπορώ να πάθω και πολιτικό αλτσχάιμερ. Έχω μια συγκεκριμένη διαδρομή".

Επί του εμφανώς απαξιωτικού σχολίου του Γιάννη Μιχελάκη προς το πρόσωπό του, ο κ. Χατζηγάκης ανέφερε: "Ανταποδίδω την απαξίωση. Ποιος είναι αυτός ο κ. Μιχελάκης;".

Δείτε το ρεπορτάζ από το MEGA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.