Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

N.T. AΔΕΔΥ Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επισκέφθηκαν χθες το πρωί ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Σταθόπουλος και Πέτρος Στεφανέας αντίστοιχα, όπου και συζήτησαν με τους εργαζόμενους και το διοικητή Πάνο Μπόζο για τα προβλήματα του ιδρύματος, αλλά και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Σταθόπουλος:
«Επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου ........

συζητήσαμε με τους εργαζόμενους, το Σωματείο των Εργαζομένων και το διοικητή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη προσωπικού, όπως και άλλα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ανταλλάξαμε απόψεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ενώ από τη μεριά του διοικητή και των εργαζομένων καταβάλλεται κάθε προσπάθεια.

Επισκεφθήκαμε επίσης κάποιους χώρους και είδαμε ότι οι συνάδελφοι εργάζονται υπό δύσκολες συνθήκες. Ούτε αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να βρεθούν για το αρχείο τους. Εμείς ζητήσαμε από τους εργαζόμενους να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και να είναι στο πλάι του συνδικαλιστικού κινήματος για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Διότι, όπως καταλαβαίνετε, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο δε λύνεται το πρόβλημα με το να πιέζουμε μόνο τους εργαζόμενους. Πρέπει να συμβάλλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους όσοι και όσο μπορούν. Δηλαδή, να γίνει μια δίκαια κατανομή των βαρών που επιφορτίζεται σήμερα η ελληνική κοινωνία».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Πέτρος Στεφανέας σημείωσε: «Θέλω να επισημάνω, ειδικά για το νοσοκομείο, ότι πρέπει να το κρατήσουμε πάση θυσία, γιατί τα ιδιωτικά συμφέροντα, για μια περιοχή σαν αυτή, αναπτυσσόμενη τουριστικά, καραδοκούν. Γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι οι εργαζόμενοι».
Στη συνέχεια, οι κ.κ. Σταθόπουλος και Στεφανέας επισκέφθηκαν άλλες υπηρεσίες στην Κυπαρισσία, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.