Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μάθετε τι έρχεται για τον κόσμο στο μέλλον μέσα από ένα card game

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις θεωρίες συνωμοσίας. Σύμφωνα με την Wikipedia "με τον όρο θεωρία συνωμοσίας γίνεται αναφορά σε κάθε θεωρία σύμφωνα με την οποία, ένα γεγονός ή μια σειρά από γεγονότα ερμηνεύεται ως αποτέλεσμα συνωμοτικής, μυστικής, οργανωμένης και υπόγειας δράσης ατόμου ή ομάδας ανθρώπων ή υπηρεσιών ή Πολιτικής παράταξης ή Κυβερνήσεων ή Συνασπισμών.

Οι θεωρίες συνωμοσίας αποτελούν μία εναλλακτική και πολλές φορές καινοτόμο οδό αντί των επίσημων ερμηνειών γύρω από κάποιο θέμα, τις οποίες εκλαμβάνουν ως προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων και περισσότερο όταν αυτές δεν είναι απόλυτα πειστικές πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν.

Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να χαρακτηρίσει εν ..........

γένει κάθε αναπόδεικτη και συχνά ίσως παράλογη ερμηνεία γύρω από κάποιο γεγονός.

Στη σημερινή εποχή πολλοί άνθρωποι τείνουν να υιοθετούν συνωμοσιολογικές θεωρίες για την ερμηνεία ο,τιδήποτε άγνωστου, παράδοξου ή αναπόδεικτου."

Αν όμως κάποιος μας έλεγε ότι υπάρχει ένα παιχνίδι με κάρτες το οποίο βγήκε το 1995 και επάνω στις κάρτες απεικονίζονταν γεγονότα που συνέβησαν αρκετά χρόνια μετα τι θα λέγατε?
Εχετε ακούσει για Card game "Iluminatti"?
Aυτό το παιγνίδι έχει κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις εκ των οποίων η τελευταία -σύμφωνα με αυτα που λέγονται- το 1995. ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Μεσα σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κάρτες με εικόνες. Εικόνες που κατά (διαβολική;;;) σύμπτωση απεικονίζουν γεγονότα τα οποία συνέβησαν πολυ αργότερα. Η επίθεση στους δίδυμους πύργους στην Αμερική το 2001. Υπάρχει μέσα στο παιχνίδι που βγήκε το 1995.
Η επίθεση την ίδια μέρα στο πεντάγωνο της Αμερικής. Και αυτό υπάρχει σε κάρτα μέσα στο παιχνίδι.

Η πετρελαιοκηλίδα της BP στο Μεξικό. Το πουλί βουτηγμένο στα πετρέλαια. Τι σύμπτωση και αυτό υπάρχει μέσα στο παιχνίδι.
Λέγεται ότι ολες οι κάρτες τους έχουν βγει πραγματικότητα. Τώρα υπάρχει μια κάρτα που ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. Μια κάρτα από το παιχνίδι που η τελευταία του έκδοση κυκλοφόρησε το 1995 σας θυμίζω.
Η κάρτα αυτή απεικονίζει το Big Ben στο Λονδίνο να πέφτει. Και αν κρίνουμε από τον αγαπημένο αριθμό των Iluminati που είναι ο αριθμός 11, όπως αναφέρεται μέσα στα Video τότε καταλαβαίνουμε ότι πολύ πιθανόν αυτό το γεγονός να συμβεί φέτος. Στο Λονδίνο. Με ημερομηνία πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν αποκλείεται να είναι και ημερομηνία που θα συμφωνούν απόλυτα τα νούμερα. Ημέρα, μήνας, χρονιά.... Πλήρης ταύτιση αριθμών. Και Φυσικά θα είναι τρομοκρατικό χτύπημα όπως στους δίδυμους πύργους.

Ολα αυτά που γράφω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Είναι στοιχεία μέσα από τα πέντε Video που θα ακολουθήσουν.
Συνιστούμε ψυχραιμία, και κοιτάξτε με σοβαρότητα τα επόμενα Video. Ευχόμαστε και ελπίζουμε όλα αυτά να είναι κακόγουστο αστείο.
Τα Video ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Υπάρχουν Ελεύθερα για να τα δείτε στο Youtube.
Εμάς όμως μας προβλημάτισε πολύ αυτή η ιστορία.

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ











Τι Έρχεται;;;










2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.