Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη: Φέρτε πίσω το blog που αγαπήσαμε.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΆ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ -ΑΛΛΟΣ .........

ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ.
ΗΤΑΝ ΕΝΑ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΝΑ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ.
ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ BLOG, ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΣΙΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΥ BLOG, ΠΕΡΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ - ΑΠOΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡAΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ Η ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ "ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ" ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΌΤΕ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.
ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΝ - ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS. MΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΛΕΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΜΑΣ BLOG.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΜΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΓΗΤΕΥΟΜΑΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BLOG ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ.

Ν. Λ.

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.


Η δική μας απάντηση.

Αγαπητέ ανανώστη Ν. Λ.
Πριν δημοσιεύσουμε τη ηλεκτρονική σου επιστολή, να ξέρεις ότι την διαβάσαμε και οι τέσσερις διαχειριστές. Και φυσικά όπως διαπίστωσες, την δημοσιεύσαμε. Κάτι που κάνουμε με ότι λαμβάνουμε και δεν μας περιορίζει στην δημοσίευση.
Η απάντηση που σου δίνουμε είναι κοινή και συμφωνημένη.

Πραγματικά λυπούμαστε που πλεον το Φιλιατρά News σας έχει απομακρύνει απο την λαχτάρα που λέτε ότι είχατε μέχρι πρίν περίπου ένα χρόνο. Γιατί ο Πρώην διαχειριστής μας έφυγε μόλις εκλεισε δυο χρόνια ζωής το Φιλιατρινό μας blog και μας άφησε στον αέρα.
Βέβαια ήμασταν μαζί του ενάμισι χρόνο. Αλλά θέλεις ότι ήταν μέσα και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να ελέγχει τα πάντα θέλεις κάτι άλλο... αυτό μας έδινε μια σιγουριά πως ότι και να πάει στραβά, κάποιος θα επέμβει. Κάτι που με την αποχώρηση του, η σιγουριά αυτή έπαψε να υπάρχει.

Δεν θα ξεχάσουμε ότι κάναμε να συντονιστούμε περίπου ένα μήνα. Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του τέως διαχειριστή μας, μας είναι γνωστός, και θέλαμε να μην επαναληφθεί αυτό που είχε ζήσει. Γι αυτό και εμείς είπαμε και ζητήσαμε να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν την ταυτότητα μας. Και τον ευχαριστούμε που το σεβάστηκε.
Δυστυχώς λόγω της ανωνυμίας που θέλαμε να τηρήσουμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που έκανε εκείνος. Πολλές φορές τον αγγαρέψαμε να μας κάνει ένα ρεπορτάζ, ένα θέμα να βάλουμε. Και το έκανε χωρίς να πει κουβέντα. Το έκανε με όλη του την καρδιά και τον ευχαριστούμε.

Το αν πετύχαμε όπως λες η αποτύχαμε σαν ομάδα, αυτό το κρίνετε εσείς. Εμείς πάντως να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στο μέτρο του δυνατού φυσικά διότι ΄χουμε και οικογένεια παιδιά που και εκείνοι χρειάζονται τον δικό τους χρόνο.
Γιατί πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε και ακόμα καλύτερα μόνο που θα έπρεπε να θυσιάσουμε την ανωνυμία μας. Και αυτό δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση.
Είμαστε ΥΠΕΡ της ανωνυμίας των blog και υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ και ανεξάρτητης φωνής που δεν κρύβει συμφέροντα πίσω της. Συμφέροντα σαν αυτά που πολλές φορές συναντάμε στους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών αλλά και σε δημοσιογράφους τοπικών εφημερίδων της επαρχίας.

Σκεφτήκαμε για κάποιο διάστημα να αναστείλουμε την λειτουργία του Φιλιατρά News. Ναι το σκεφτήκαμε. Αλλα το απορρίψαμε. Γιατι σεβαστήκαμε τον κόπο που κατέβαλε ένας άνθρωπος για να το στήσει και να το λειτουργήσει.
Εμείς λέγαμε από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης ότι δεν έπρεπε αν συμβεί. Θέλουμε να πάει ακόμα καλύτερα το blog μας. Και οι τέσσερις μας δηλώνουμε έτοιμοι ακόμα και να φύγουμε προκειμένου το Blog να βρεί ξανά αυτή την εικόνα που είχε και που εσείς νοσταλγείτε.

Με αφορμή την επιστολή σας θα ζητήσουμε άμεσα να τακτοποιηθεί το θέμα. Ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση για το Φιλιατρινό μας blog. To blog που και εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε πολλές φορές και εις βάρος της προσωπικής αλλά και οικογενειακής μας ζωής.

Με Εκτίμηση
Η 4μελής Ομάδα διαχείρισης

10 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΤΕ. ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΌΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟ BLOG ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΊΝΑΜΕ ΝΕΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΛΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    Ν. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΥΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο Ν.Λ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ,ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGO DEN 8A KRATISI THN ANONIMIAMOU,GNORIZETE POIS EIMAI X. TSAFOS.
    AFTA POU SAS EGRAPSE O PROTOS, KAI OLOI OI ALOI EXOUN DIKIO,
    ECO I8ELA NA SAS GRAPSO APO NORITERA ALLA ELEGA MIPOS TO FIAXETE, EIMAI MAKRIA KAI OTAN TO DIKOMAS PROI ANOIGO TO KOMPIOUTER NOMIZO OTI EIMAI STA FILIATRA,PREPI NA IS8E AMEROLIPTI SE OLA TA 8EMATA,POLES FORES ME BARIA KARDIA TO ANIGO, KAI ISOS NA TO STAMATISO EAN DEN DIOR8O8I.
    KAI THN ALI MEGALI BLAKIA POU MERIKOI ELLINES ESKEFTIKAN TO DEN PLIRONO TO BAZETE STIN PROTI SELIDA,EXO GIRISI OLOI THN USA,CANADA,KAI MERIKA KRATI TIS EBROPIS,OLO EXOUN DIODIA, EAN 8ELIS DROMOUS 8A PLIRONIS.
    SAS EXO GRAPSIS POLES FORES ME SINXORITE DEN EXO ELLINIKO PLIKTROLOGIO
    SAS XERETO X TSAFOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω να μάθω τους πραγματικούς λόγους που αποχώρησε ο πρώην διαχειριστής σας. Αυτή η μυστικοπάθεια δεν μου αρέσει καθόλου. Έχουμε δικαίωμα να μάθουμε την αλήθεια για την αποχώρηση. Ακόμα και αν αυτή είναι ότι δεν γουστάρει τους αναγνώστς. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν νομίζω να ζητάμε πολλά.
    Μονο την αλήθεια. Και πιστεψτε μας. θα την σεβαστούμε απόλυτα αν δεν υπάρχει προτεινόμενη λύση. Ομως να μας πει την αλήθεια. Ας λύσει επιτέλους την σιωπή του για το θέμα της αποχώρησης του.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα που σας αφορά οι πραγματικοί λόγοι που αποχώρησα. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Blog Filiatra News κατάντησε Filiatra News CORY PASTE . Αναδημοσιεύσεις από άλλα blog.
    Ο λόγος που αποχώρησε ο πρώην διαχειριστής νομίζω πως είναι διότι έγινε Δημόσιος Υπάλληλος και δεν έχει την ευχέρεια να γράφει πλέον όπως έγραφε. Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει, νομίζω ξαναλέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι. Αυτό που λες δεν ισχύει. Οι λόγοι είναι τελείως διαφορετικοί. Κάτι παραπάνω ξέρω και το λέω.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.