Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Την άλλη εβδομάδα οι επαφές Κόλλια - Ροβέρτου Σπυρόπουλου για το ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.

Του πρώην Διαχειριστή μας.

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει η επαφή ανάμεσα στον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια με φορείς του Δήμου και τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ήμερες είχε αναστατώσει την κοινωνία των δυο πόλεων (Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) η απόφαση βόμβα του Ροβέρτου Σπυρόπουλου για αναστολή λειτουργίας των δυο υποκαταστημάτων του ΙΚΑ της περιοχής.

Μετά από παρέμβαση του Υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, η αναστολή λειτουργίας των δυο υποκαταστημάτων πάγωσε προκείμενου να γίνει διαβούλευση με Δήμο και φορείς στο γραφείο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Αισιόδοξος όμως για το ότι όλα θα πάνε καλά .........

εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας για την επικείμενη συνάντηση με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
Ελπίζουμε αυτή η αισιοδοξία να φέρει το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα για την περιοχή.
Εμείς όπως και να έχει το θέμα, ευχόμαστε στον Δήμαρχο να βγει νικητής από αυτήν την μάχη.

2 σχόλια:

  1. Και μια απαραίτητη διευκρίνιση.
    Ανεξάρτητα από το αν αυτό το blog υποστήριξε ή όχι προεκλογικά τον κ. Κόλλια, εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου. Ας τον κυβερνάει και ο Βούδας. Ελάχιστα μας ενδιαφέρει.
    Μας νοιάζει όμως ο Δήμαρχος να παλεύει με νύχια και με δόντια για τα συμφέροντα ΟΛΟΥ του Δήμου. Και σε αυτό είμαστε κάθετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε καιεχουμε ΙΚΑ στα φιλιατρα,ποιος ο λογος υπαρξης οταν πας και δεν μπορουν να σε κατατοποισουν σε θεματα ΙΚΑ. Οσο για το ΙΚΑ της κυπαρισσιας τα ιδια και χειροτερα.Γιατι να πληρωνω εγω αργομισθους και βολεψακιδες,γιατι να πληρωνω εγω τεμπεληδες. Ας μεινει μονο της καλαματας με υπαλ/λους καταρτισμενους και ενημερους σε θεματα ασφαλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.