Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας στην περιφέρεια Πελοποννήσου υπο τον Πέτρο Τατούλη

Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με την συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχου Ηλία Γεωργόπουλου και όλων των αστυνομικών διευθυντών των πέντε αστυνομικών διευθύνσεων της περιφέρειας.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, σε δηλώσεις του ο Ταξίαρχος γενικός αστυνομικός διευθυντής της ΓΑΔΙΠ, αφού υπογράμμισε τη σπουδαιότητα αυτής της συνάντησης, τόνισε ότι, ''στόχος όλων, είναι να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας και στο πιο μικρό χωριό, ώστε οι πολίτες να το αισθανθούν και με την αγαστή συνεργασία αστυνομίας, δημοσίων υπηρεσιών και περιφέρειας, να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στη μετεξέλιξη της εγκληματικότητας, που παρουσιάζεται τώρα τελευταία".

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε πως ........

συζήτησαν για εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων σε θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης και επεσήμανε ότι, "το θέμα της ασφάλειας τείνει να γίνει ένα σημαντικό ζήτημα για τους πολίτες μας. Σ' αυτή τη λογική, προκάλεσα τη σημερινή συνάντηση με όλη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα. Ήδη έχει υπάρξει συνάντησή μου με τον κ. υπουργό τον οποίο περιμένουμε να μας επισκεφθεί, προκειμένου να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα".

Ο Πέτρος Τατούλης ζήτησε από την ηγεσία της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να υπερβάλουν εαυτόν, να επιτείνουν τα μέτρα αστυνόμευσης γιατί, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, "στη μεγάλη κρίση που περνάει ο τόπος μας, τα ζητήματα ασφάλειας είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να διαφυλαχθεί ακέραιος ο κοινωνικός ιστός, το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης".

i-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.